Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – Brøndby IF

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag tager SønderjyskE imod Brøndby IF på Haderslev Stadion. Sønderjyderne kan med en sejr slippe bunden og komme op i midterfeltet, mens Brøndby skal have en sejr for at holde fast i toppen af SAS Ligaen.

Efter otte spillerunder er der blot seks points forskel mellem SønderjyskE på niendepladsen og Brøndby IF på femtepladsen. Ud fra placeringerne kan ingen af holdene siges at være fuldt tilfredse med tingenes udvikling, og begge hold håber derfor på at kunne sikre sig alle tre point, når de søndag eftermiddag tørner sammen på Haderslev Stadion.

SønderjyskE ser dog fremad i tabellen, og teamchef Michael Hemmingsen har forventninger om, at holdet kan styrkes yderligere. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Overordnet er det gået fint. Selvfølgelig kunne vi godt tænke os nogle flere point, men jeg synes, holdet har klaret sig godt og vist en god indstilling. Vi arbejder hver dag på at gøre holdet stærkere. Men offensivt skal vi blive bedre og lægge tryk på i større perioder af kampene.”

Michael Hemmingsen forventer en svær kamp, men tror dog, at holdet har en chance mod favoritterne fra Brøndby IF:

”Det bliver en svær kamp mod et rigtig godt hold, som vi har stor respekt for. Men vi har selvtilliden i orden og spiller efter 3 point. Det kræver, vi er kyniske, når vi får vores muligheder, og dem skal vi nok få.”

Gæsterne fra Brøndby IF har været gennem et par vigtige og hårde kampe mod FC København og AGF, og dét slap klubben udmærket fra. Først hentede de 1-1 i Parken, og siden tilføjede de SAS Liga-førerholdet AGF deres første nederlag i denne sæson ved at besejre dem 1-0.

Ifølge angriber Peter Madsen kan noget af forklaringen ligge i, at klubben har en bred trup. Han starter typisk på udskiftningsbænken, men dét tager han som udgangspunkt med et smil og siger til klubbens hjemmeside:

”Der er rigtig hård konkurrence om pladserne på holdet, og det er kun et sundhedstegn. Man siger jo, at den bredeste bænk vinder mesterskabet, og dér må man sige, at vi står godt. Vi vil alle sammen gerne spille fra start, men der er ingen i en trup, der ikke er vigtig, og alle skal være klar til at levere 100 % uanset hvad. Det er i sidste ende det, der afgør, om man kan gå hele vejen.”

Peter Madsen forventer ingen nem kamp mod SønderjyskE på Haderslev Stadion, hvor Brøndby tidligere har måttet afgive point:

”Vi vandt og scorede mange mål sidst, men det er altså ikke en nem bane at spille på. Første gang vi var der, fik vi kun uafgjort, og der kan på ingen måder blive tale om at tro, det bliver let. De kæmper og giver alt, de har i sig, og det skal vi også være klar til. Vi skal have tre point, men det kræver, at vi vil ofre os og i øvrigt spille vores eget spil.”

SønderjyskE har Morten Bertolt tilbage i truppen efter overstået karantæne, mens Michael Larsen, Sedin Alic og Anders Hostrup sidder udenfor med skader.

Hos Brøndby IF er Samuel Holmén tvivlsom, da han er ramt af feber; han sad udenfor under fredagstræningen og trænede kun sparsomt med under lørdagens træning.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

David Ousted

Michael Stryger – Anders Østli – Anders Egholm – Martin Halle

Johnny Thomsen – Morten Bertolt – Rasmus Hansen – Jesper Kjærulff

Nicolaj Agger – Kenneth Fabricius

Brøndby IF:

Stephan Andersen

Anders Randrup – Mikkel Bischoff – Max von Schlebrügge – Thomas Rasmussen

Mikael Nilsson – Samuel Holmén – Mike Jensen – Michael Krohn-Dehli

Morten ”Duncan” Rasmussen – Martin Bernburg

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I de otte første spillerunder har SønderjyskE kun formået at score fem gange, men har samtidig kun lukket otte mål ind. Det største nederlag, de er løbet ind i, var 1-3 ude til OB; herudover er to kampe endt 1-1, to er vundet 1-0 og tre er tabt 0-1.

Det ligner dermed umiddelbart en målfattig affære, men Brøndbys offensiv har vist, at de kan finde vej til netmaskerne; 17 gange er det sket indtil videre i denne sæson. Og Brøndby har tidligere scoret masser af mål mod SønderjyskE: i sidste sæson endte det første opgør mellem de to klubber 2-2, men siden vandt Brøndby 6-0 i Haderslev og senere 5-1 i Brøndby.

Angriberen Martin Bernburg har fortsat sit første mål i Brøndby-trøjen til gode, og med Brøndby i førersædet i denne kamp kan Bernburg meget vel få serveret gode muligheder og få hul på bylden.

Udover at lande på resultatet 1-3 til Brøndby tror vi på, at Bernburg bliver første målscorer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu