Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – AC Horsens

Dansk fodbold

Tre hold er umiddelbart involveret i kampen for at undgå nedrykning. To af disse er SønderjyskE og AC Horsens, der i eftermiddag skal forsøge at hente tre point og skabe fornyet håb om at overleve i SAS Ligaen.

SønderjyskE vandt højst overraskende og stort over FC Midtjylland i seneste kamp. Sejren på 4-2 har givet spillerne en saltvandsindsprøjtning og tro på, at klubben kan komme over nedrykningsstregen på bekostning af AC Horsens.

SønderjyskE’s 29-årige midtbanespiller, Morten Avnskjold, siger således til klubbens hjemmeside:

“Det bliver en rigtig herrefight, meget tæt og nærmest forbudt for børn; så spændende bliver det. Jeg håber og tror på, at vores udesejr mod FC Midtjylland har givet os den selvtillid, der skal til for, at vi trækker os sejrrigt ud af opgøret. Kenneth (Fabricius, red.) viste storform mod FC Midtjylland, så ham som første målscorer er mit tips.”

Også den 25-årige forsvarsspiller Sölvi Ottesen lover fight mod Horsens, og siger til klubbens hjemmeside:

“Vi vil komme med samme gejst og indstilling som i mandags, og vi vil finde endnu et ekstra gear. Vi vil kæmpe som løver og give alt, hvad vi har. Den kamp vil vi bare vinde.”

AC Horsens vandt for fire runder siden over Brøndby og fik ugen efter uafgjort med Esbjerg, og klubben havde derfor fine muligheder for at slippe længere væk fra bunden. Men så løb jyderne ind i nederlag til Randers på hele 1-5 og til FC København på 0-2. Derfor har klubben brug for at genfinde sine styrker og sætte de målfarlige angribere, Berisha og Macena, i scene.

AC Horsens’ cheftræner Henrik Jensen ved selvsagt også, hvor vigtig kampen er for begge klubber, men mener, at kampens betydning kan afspejle sig på grønsværen. Han siger til klubbens hjemmeside:

“Det kan blive en taktisk affære, hvor der skal et mål til for at åbne kampen. Vi vil selvfølgelig arbejde hårdt for ikke at komme bagud, så vi skal gardere os i defensiven, men vi går efter sejren. En sejr vil betyde et hul på fem point ned til SønderjyskE med fem kampe tilbage, og det vil være et stort forspring. Vi vil spille vores eget spil og holde fokus på os selv, men vi vil selvfølgelig være opmærksomme på ting ved deres offensiv. Ken Ilsøe skal ikke have for meget plads, for han er farlig i deres omstillingsspil og kommer altid frem til chancer. Derudover har SønderjyskE et par gode offensive folk i Johnny Thomsen og Jesper Kjærulff.”

SønderjyskE melder ikke umiddelbart om skadede eller karantæneramte spillere.

AC Horsens har Niels Lodberg tilbage efter karantæne, mens Jonas Drachmann sidder udenfor med en skade.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

Henrik Ipsen

Johnny Thomsen – Michael Larsen – Martin Halle – Sölvi Ottesen

Michael Stryger – Rasmus Hansen – Morten Avnskjold – Jesper Kjærulff

Kenneth Fabricius – Ken Ilsø

AC Horsens:

Søren Jochumsen

Anders Nøhr – Kenneth Emil Petersen – Andreas Augustsson – Adam Eckersley

Martin Spelmann – Allan Søgaard – Søren Friis – Rawez Lawan

Besart Berisha – Gilbert Macena

TotalBold.dk’s bud på kampen:

De to mandskaber er mødtes to gange i indeværende sæson og begge gange i Horsens. I første kamp vandt Horsens 2-0, mens SønderjyskE vandt den anden med 3-0.

Det er en uhyggeligt vigtig kamp for begge klubber, og det er nu, at kampgejst, tro og styrke skal gå op i en højere enhed. Det kan blive taktisk, men bør blive en herrefight. Vi tror, at kampen ender med en spinkel hjemmesejr på 2-1.

Skrevet af John VestergaardKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu