Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – AaB

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag tager SønderjyskE imod AaB i en kamp, hvor begge hold har brug for en sejr. AaB for at hænge på toppen og SønderjyskE for at undgå at ryge under stregen igen. Der er derfor lagt op til et intenst opgør, som har kampstart kl. 16.05.

I sidste weekend gæstede SønderjyskE Esbjerg i en vaskeægte bundgyser. Gys var der dog ikke meget af i kampen, som var en tam en af slagsen, og derfor var resultatet også derefter. Når man som SønderjyskE ligger i bunden er det ikke kampe mod de forsvarende danske mestre som nødvendigvis skal vindes, men ifølge keeper David Ousted har mandskabet gode chancer. David har været så selvsikker at tipse en hjemmesejr på 2-0 og dette begrunder han således til SoenderjyskE.dk:

”Efter 2 udekampe er vi nu klar til at bevise vores værd på hjemmebane. AaB er naturligvis en meget vanskelig modstander, så vi skal helt op i gear for at mine tips bliver til realitet. Vores defensiv har fungeret godt i de 2 udekampe. På søndag vil vi bevise, at vi også offensivt har noget at byde på.”

Ligesom SønderjyskE spillede AaB også uafgjort i sidste weekend. Hjemme mod FCN lignede det ellers længe en hjemmesejr, men syv minutter før tid bragte Martin Bernburg balance i regnskabet og kampen endte derfor 1-1. Værre gik det i torsdags, hvor AaB spillede UEFA Cup. Ude mod Manchester City blev det til et forholdsvis klart 2-0-nederlag, hvilket var det første af slagsen for den nye cheftræner Magnus Pehrsson.

”På mange måder ligner mødet med SønderjyskE vores første SAS Liga-kamp i Horsens, hvor vi også kom direkte fra en udfordring i UEFA Cup’en. Der er næppe tvivl om, at opgøret vil blive præget af hård fight og kamp om hver eneste bold, og det kan sagtens være, at vi vælger at gøre brug af vores stærke og brede trup,” siger Pehrsson til Aabsport.dk og tilføjer:

”Hvad vi især kan tage med fra Manchester City-kampen er, at vi faktisk var meget i boldbesiddelse og også periodevis spiller godt. Dette kan vi forhåbentlig videreføre i morgen (søndag red.).”

SønderjyskE må op til opgøret se bort fra Avnskjold, Ottesen og Egholm, som alle afsoner karantæne, samt de to langtidsskadede Sidorenkov og Lauridsen. Bedre ser det ud for AaB, der kun mangler Olfers og Wæhler, som begge er skadet.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

Ousted

Larsen – Østli – Halle – Thomsen

Hansen – Ilsø – Bertolt – Stryger

Kjærulff – Fabricius

AaB:

Zaza

Bøgelund – Nielsen – Beauchamp – Kristensen

Enevoldsen – Augustinussen – Johansson – Due

Shelton – Curth

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AaB-spillerne er muligvis stadig trætte efter midtuge-nederlaget til City. Det er selvfølgelig noget, der giver SønderjyskE en fordel, men pga. deres mange karantæner er de voldsomt svækket i defensiven og derfor er selv et træt AaB-mandskab mindst en klasse bedre, og de vinder derfor med sikre 2-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu