Наши партнеры

MenuOptakt: Silkeborg IF – OB

Dansk fodbold

Oprykkerne fra Silkeborg IF får i denne rundes mandagskamp besøg af OB, som indtager tredjepladsen, men med en sejr på mere end et mål i dag, kan de overtage førstepladsen fra AGF. Det kræver dog samtidig, at fynboerne holder målet rent mod SIF, som ligger på niendepladsen.

Aftenens hjemmehold, Silkeborg IF, har ikke startet, som holdet havde håbet på. Holdet har kun hentet en sejr, hvilket skete mod FC Midtjylland i anden runde, hvor de vandt hele 4-0. Statistikken fortæller således, at holdet ikke har vundet i deres seneste fire kampe i SAS Ligaen, og det bliver ikke let at bryde denne stime, når topholdet OB kommer på besøg i aften, hvilket holdets cheftræner Troels Bech også er klar over.

“OB er formodentlig Danmarks bedste hold for tiden. Dem skal vi nu forsøge at måle os med – og det glæder vi os faktisk rigtig meget til. Det er sådan en kamp som denne mod OB, som vi sidste sæson sukkede efter at opleve. Det er selvfølgelig forventeligt, at OB slutter højere end os i tabellen – men fodbold lever af sin uforudsigelighed, og det vil vi forsøge at jagte mod OB mandag aften,” siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Fynboerne er fortsat ubesejrede i denne SAS Liga-sæson, hvor de senest har hentet tre sejre på stribe mod Esbjerg fB, FC Midtjylland samt Randers FC. OB-cheftræneren Lars Olsen mener, at Silkeborg IF har spillet godt, når fynboerne har mødt dem, og derfor mener han ikke, at aftenens opgør bliver en ren walkover for gæsterne.

”Jeg har set en del til Silkeborg, og vi mødte dem jo senest i en træningskamp i sommers, hvor vi var i store problemer. I sidste weekend spillede SIF også en rigtig god kamp i Århus, hvor de især fysisk var meget stærke og fremviste en virkelig stærk defensiv og nogle skarpe folk oppe foran. Mod FC Midtjylland – især i anden halvleg – viste SIF også rigtig flot fodbold, så det er et hold, der både kan spille flot og give en tur med grovfilen. Det bliver ikke nemt for os,” forklarer Lars Olsen.

Troels Bech har haft store problemer på målmandsposten, idet både Kenneth Falkenberg og Lasse Heinze er skadede. Derfor giver han SAS Liga-debut til den 22-årige tredjekeeper Thomas Nørgaard. Derudover kan Henrik “Tømrer” Pedersen gøre SAS Liga-comeback efter syv års fravær.

Udeholdet OB melder hverken om problemer med karantæner eller skader.

Forventede startopstillinger:

Silkeborg IF:

Thomas Nørgaard

Frank Hansen – Jim Larsen – Thomas Bælum – Steven Lüstu

Christian Holst – Thomas Holst – Martin Ørnskov – Simon A. Pedersen

Jesper Bech – Rajko Lekic

OB:

Roy Carroll

Thomas Helveg – Anders Møller Christensen – Atle Roar Håland – Chris Sørensen

Espen Ruud – Eric Djemba-Djemba – Hans Henrik Andreasen – Johan Absalonsen

Njogu Demba-Nyrén – Peter Utaka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

OB er rigtigt godt kørende i øjeblikket, og derfor tror vi ikke, at oprykkerne fra Silkeborg IF kan stoppe det fremadstormende OB-flagskib.

Vi tror, at OB vinder 2-0 og dermed overtager førstepladsen i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu