Наши партнеры

MenuOptakt: Silkeborg IF – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Silkeborg IF og Esbjerg fB har samme pointantal efter fire runder, og derfor vil mandskaberne sandsynligvis kæmpe endnu hårdere for at hente en sejr, når de i dag mødes på Silkeborg Stadion klokken 14.00.

Esbjerg FB skal forsøge at få lagt sidste sæsons udebanekompleks på hylden. I sidste sæson vandt mandskabet blot en kamp på udebane, hvilket skete mod FC København, da man vandt 2-0.

Søndag eftermiddag står holdet overfor Silkeborg IF, som ligesom esbjergenserne kun har hentet fem point efter fire spillerunder. I sidste runde tabte Esbjerg 2-1 til OB på deres nyåbnede stadion Blue Water Arena.

Silkeborg IF måtte rejse tilbage til Jylland med et større nederlag i bagagen, da de tabte 3-0 til FC Nordsjælland. Holdets cheftræner, Troels Bech, forudser en yderst vigtig kamp for oprykkerholdet, når de får besøg af EfB.

“Dette tidspunkt er tiden, hvor turneringen ofte etablerer sig i en top og en bund. Dermed er kampen mellem to hold som SIF og EfB på dette tidspunkt meget, meget vigtig, for resultatet kan godt gå hen at lægge en tendens for resten af turneringen,” siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Esbjerg fB’s manager Ove Pedersen har bidt mærke i Silkeborgs resultater indtil videre i turneringen, men han fremhæver samtidig, at holdet består af en række erfarne spillere.

“Silkeborg har haft svingende præstationer indtil nu med gode kampe mod FC Midtjylland og FC København og mindre gode mod HB Køge og FC Nordsjælland. Hvis vi kigger på antallet af spillere med SAS Liga-erfaring fra andre klubber, er det dog et gennemrutineret mandskab,” fortæller Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

Silkeborgs cheftræner Troels Bech må undvære Kenneth Falkenberg, som er ude med en forstrækning i baglåret. Derfor indtræder Thomas Nørgaard i truppen, hvor der også bliver et gensyn med Peter Degn og Emil Farver.

Esbjerg fB melder hverken om skader eller karantæner i deres trup, hvilket betyder, at den er identisk med truppen fra sidste runde.

Forventede startopstillinger:

Silkeborg IF:

Heinze

T. Holst – Larsen – Hansen – Lustü

Degn – Hansen – Ørnskov – C. Holst

Bech

Lekic

Esbjerg fB:

Winde

Klarström – Björck – Høgh – Conboy

Nymann – Jørgensen – Vendelboe – Mehl

Rieks

Janssen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I den sidste betydningsfulde kamp på Silkeborg Stadion mellem de to mandskaber, vandt Esbjerg 2-1. Dette var tilbage i november måned 2006. Begge mandskaber har forstærket sig markant siden da, og vi vurderer derfor, at dagens opgør bliver jævnbyrdigt.

Vores bud er dog, at Esbjergs SAS Liga-erfaring fra de seneste sæsoner, vil blive udslagsgivende for kampen. Derfor vurderer vi, at esbjergenserne vinder 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu