Наши партнеры

MenuOptakt: Silkeborg IF – Esbjerg fB

Dansk fodbold

To af SAS Ligaens helt store overraskelser tørner søndag eftermiddag sammen på Silkeborg Stadion, hvor hjemmeholdet hidtil blandt andet har formået at tage point fra topholdene OB og Brøndby IF, så der venter SAS Ligaens nummer to, Esbjerg fB, en svær opgave.

Silkeborg har været en de helt store positive overraskelser i denne sæson. Det er blevet til sejre imod blandt andet OB og Brøndby på Silkeborg Stadion, mens AaB blandt andet er blevet besejret med 1-0 i Aalborg. Derudover har oprykkerne formået at spille uafgjort 1-1 i Parken mod FC København.

Hjemmeholdet møder et hold fyldt med selvtillid ovenpå en flot sæsonstart, ligesom dem selv.

”Vi møder et hold, der ligesom os kommer med masser af selvtillid. De har også fået en god start på sæsonen ud fra nogle af de samme præmisser, som vi har arbejdet med. De har et godt spillende hold, når de får pladsen til det. De er giftige i det hurtige omstillingsspil. Og så står de taktisk godt på banen, hvilket gør dem svære at spille imod,” siger Frank Hansen til Silkeborgs hjemmeside.

Esbjerg har fået en fremragende start på sæsonen. Inden sæsonen udtalte manager Ove Pedersen, at vestjyderne ville gå efter en placering i top seks og det har de i dén grad levet op til og mere til via deres flotte placering som nummer to.

Op til kampen i Silkeborg er Esbjerg ramt af en del afbud. Det samme var tilfældet i kampen før landsholdspausen mod FC København og de dyder fra den kamp håber Ove Pedersen kommer til at gøre sig gældende igen.

”Vore spillere fandt trods megen modgang i form af ændringer før kampen og problemer undervejs sammen og tog kampen op mod FC København. Jeg håber, de kan gøre det igen i en svær udekamp i Silkeborg,” siger Pedersen til klubbens hjemmeside.

Begge mandskaber er hårdt ramt af afbud til kampen. Det betyder for Silkeborg, at de må undvære Simon Azoulay Pedersen, Dennis Flinta og Thomas Bælum. Esbjerg mangler til kampen karantæneramte Lars Winde, Mikkel Vendelbo og Søren Rieks.

Forventede startopstillinger:

Silkeborg IF:

Heinze

Hansen – Larsen – Hansen – Lustü

Ørnskov

Degn – Holst

Bech

Lekic – Saag

Esbjerg fB:

Hradecky

Klarström – Björck – Høgh – Conboy

Nymann – Jørgensen – Rynell – Mehl

Janssen – Lange

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der venter publikum på Silkeborg Stadion en spændende kamp med to hold, der gerne vil spille fodbold og hidtil i sæsonen har spillet frisk til lige meget hvem modstanderen har været.

Begge hold er ramt af en del skader og der vurderer vi, at Esbjergs erstatninger er bedre end Silkeborgs, derfor tror vi, at Esbjerg trækker en kneben 2-1-sejr med hjem fra Silkeborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu