Наши партнеры

MenuOptakt: Shakhtar Donetsk – Sporting Lissabon

Champions League

Shakhtar Donetsk tager onsdag aften imod portugisiske Sporting Lissabon, til den tredje kamp i Champions League-gruppespillet. Begge hold står noteret for tre point, og jagter dermed den anden sejr.

Det ukrainske mandskab fra Donetsk har fået en blandet start på årets Champions League, og i hjemlandet har det set sort ud i et stykke tid efterhånden. De har rodet rundt i midten af tabellen siden starten på sæsonen, og på nuværende tidspunkt hedder det altså kun en sølle ottendeplads. En plads, der bestemt ikke kendetegner Shakhtar, der med sikkerhed burde være blandt holdene i top 3.

I Champions League er de startet nogenlunde, og er således startet ud med en sejr, samt et nederlag. Sidste rundes nederlag til Barcelona skete dog på en billig baggrund, med en Barca-scoring i overtiden, og Shakhtar kunne sagtens være sluppet af sted med det ene point. Men forsvaret har set skidt ud i en længere periode, og det vil uden tvivl blive et problem for dem onsdag aften.

De skal møde det portugisiske hold fra Lissabon, der faktisk har leveret de helt samme resultater som deres modstander – Et nederlag til mægtige FC Barcelona, og en sejr over Basel. Derfor er der lagt op til et spændende opgør, og da man samtidig ikke mangler nogle nævneværdige spillere hos begge hold, bliver det helt sikkert en tempofyldt affære.

I modsætning til ligaen i Ukraine, hvor man har spillet 11 runder, har man kun spillet fem i den portugisiske. Sporting befinder sig på en femteplads, med to point op til førstepladsen, så derfor er det svært at afgøre den præcise form for holdet.

Forventede startopstillinger:

Shakhtar Donetsk:

Pyatov

Shevchuk – Chigrynskiy – Ischenko – Darijo Srna

Fernandinho – Hubschman – Igor Duljaj

Brandao – Adriano – Ilsinho

Sporting Lissabon:

Patricio

Abel – Tonel – Polga – Leandro Grimi

Veloso – Rochemback – Moutinho – Romagnoli

Derlei – Postiga

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der er lagt op til et jævnbyrdigt opgør onsdag aften, og med en ombejlet Joao Moutinho hos portugiserne, bliver der nok at se til for Shakhtars ustabile forsvar. Hjemmebanen kommer dog til at spille en rolle igen i denne kamp, men det er uden tvivl Sporting Lissabon, der er bedst kørende for tiden. Derfor bliver det en smal sejr på 1-2 til gæsterne fra Sporting

Skrevet af Dennis Pedersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu