Наши партнеры

MenuOptakt: Sevilla FC – RCD Espanyol

UEFA Cup

Den første af de to store europæiske klubturneringer bliver afgjort i aften. UEFA Cup-finalen afvikles på Hampden Park i Glasgow, og er et rent spansk opgør. Det ligner unægteligt en underholdende finale, når Sevilla og Espanyol tørner sammen i aften.

”I øjeblikket er vi i god form, og vi har en god chance.” Sådan sagde Christian Poulsen til uefa.com inden aftenens kamp. Og det har da også været en ualmindelig god sæson for Poulsen og hans holdkammerater, der også er i finalen i Copa del Rey. Desuden er de godt med i ligaen, hvor de blot er 2 point efter Real Madrid på 1. pladsen.

Aftenens modstander, Espanyol, kvalificerede sig via sejren i den spanske pokalturnering sidste år. De har imponeret med sejre over bl.a. Ajax og Werder Bremen, og de står da heller ikke uden chancer i finalen. Med en flyvende Walter Pandiani på holdet, har Espanyol den mest scorende spiller indtil nu i turneringen.

Sevilla vandt turneringen i sidste sæson efter en fantastisk finale mod engelske Middlesbrough. Men også Espanyol har tidligere stået i en finale. Dog er det efterhånden 19 år siden, og mange af de nuværende spillere har ingen erfaring, hvad europæiske finaler angår.

I det sidste opgør mellem de to klubber vandt Sevilla 3-1, så Espanyol har revanche til gode fra det opgør. I hvert fald er der lagt op til et intenst opgør, mellem to hold der kender hinanden godt.

Forventede startopstillinger:

Sevilla FC: Andrés Palop, Daniel Alves, Aitor Ocio, Javi Navarro, David Castedo, Renato, Christian Poulsen, José Luis Marti, Adriano Correia, Luis Fabiano, Frédéric Kanouté

RCD Espanyol: Gorka Iraizoz, Pablo Zabaleta, Moisés Hurtado, Daniel Jarque, David García, Francisco Rufete, Ito, Iván de la Peña, Albert Riera, Luis García, Raúl Tamudo

Totalbold.dk’s bud på kampen: Selvom Espanyol har slået flere stærke modstandere i denne turnering, tror vi at Sevilla trækker det længste strå. Sevillas hold ser på papiret en smule stærkere ud, og derfor bør de også slå Espanyol. Vi tror Sevilla vinder 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu