Наши партнеры

MenuOptakt: Serie A 5. runde

Italiensk fodbold

Vi kigger på femte runde i Serie A, hvor alle kampe skydes i gang i aften kl. 20.30. Rundens store kamp står imellem Fiorentina og Roma, imens Inter og Milan vil lede efter oprejsning efter de seneste skuffende resultater.

Fiorentina – Roma

Ugens største opgør står mellem Fiorentina og Roma. Begge hold har startet sæsonen flot, Roma ligger nr. 1, mens Fiorentina ligger på en delt 2. plads. Begge hold skal selvsagt gå efter sejren, hvis de vil holde deres nuværende placeringer. Roma spiller uden Totti og formentlig også Perrotta, hvilket vil betyde at Vucinic starter oppe foran med Giuly bag sig. En lige og flot spillet kamp kan forventes mellem de to mandskaber. Roma er dog favoritter, og vil med en sejr være godt rystet til de to næste brag imod Inter og Manchester.

Palermo – Milan

Ugens andets store opgør bliver mellem Palermo og Milan. Ingen af de to hold har helt fået sig den ønskede sæsonstart, og især Milan har skuffet med uafgjort i de tre sidste kampe, og vil derfor få brug for en sejr hvis de vil kæmpe sig tilbage til toppen. Det bliver dog ikke nemt, da angriberne Inzaghi og Gilardino har intet vist i Serie A indtil videre, mens Palermos Miccoli ofte er i målhumør mod Milan.

Inter – Sampdoria

Sidste uge var hæslig for Inter, først tabte holdet i Champions League til Fenerbahce, mens man i søndags kun fik 2-2 ude mod Livorno, et af ligaens svageste hold. Oven i det fik Maicon en karantæne, og forsvaret ser efterhånden tyndt ud med mange fraværende. Inter vil sætte deres lid til Ibrahimovic imod Sampdoria, der heller ikke har fået nogen super sæsonstart. Inter skal til at vise deres værd, og hvad der ligner en sikker sejr over Sampdoria bør få moralen op inden det svære opgør ude mod Roma lørdag eftermiddag.

Juventus – Reggina

Juventus har fået en fin sæsonstart med syv point, mens Reggina har haft problemer, og har dermed kun fået to. Juventus er det eneste af topholdene, der har en nem kamp i denne runde, og derfor kan de måske hente noget af det tabte på Roma, Fiorentina m.fl. Juventus har stadig problemer i forsvaret og på midtbanen, men Buffon og angrebet bør alligevel kunne sikre en sejr over nedrykningskandidaterne fra Reggina, der højest bør håbe på et point.

Napoli – Livorno

En anden oprykker, Napoli, har også fået en glimrende sæsonstart med syv point og en delt femteplads. De møder Livorno, der overraskede i søndags ved at få 2-2 mod mestrene fra Inter. Napoli har ikke lukket mål ind i de tre sidste kampe, og har til tider vist flot, offensivt spil. Holdet har gjort nogle fremragende indkøb i bl.a. Lavezzi og Hamsik, og det er svært at se hvordan ligaens bundhold skal tage point på Stadio San Paolo.

Lazio – Cagliari

Lazio har haft en mareridtsstart på sæsonen med kun tre point og en 13. plads til følge. Cagliari har startet over forventning og ligger på en 12. plads. Selvom tabellen ikke antyder det, er Lazio dog klare favoritter, og bør vinde kampen hjemme mod en af nedrykningskandidater. Det er også vigtigt for Lazio at vinde, hvis de vil have nogen som helst chance for at spille Champions League næste år. Cagliaris Foggia, der har imponeret vildt indtil videre, vil dog nok gerne vise sit værd imod Lazio, der ejer ham.

Parma – Torino

Hverken Parma eller Torino har vundet en kamp endnu i sæsonen, men begge hold har spillet syv ud af otte mulige kampe uafgjort. Selvom begge hold ligner midterhold skal de altså til at vinde med mindre de har lyst til at kæmpe om undgå nedrykning. Endnu en uafgjort lyder dog ikke som et dumt bud, selvom Torino har folk som Recoba og Rosina oppe foran.

Genoa – Udinese

Genoa har endnu ikke vundet en kamp i Serie A, og denne rundes kamp mod Udinese giver næppe holdet deres første sejr. Holdet har kun scoret et mål i de fire første kampe, og presset ligger derfor på forsvaret, der vil få svært ved at håndtere folk som Quagliarella, Asamoah og især Di Natale, der har scoret fem mål i sine tre seneste kampe. Det ser i hvert fald ud til, at Udinese kan bygge videre på deres flotte sæsonstart med endnu en sejr.

Siena – Atalanta

Atalanta har haft en glimrende start på sæsonen, hvor de ligger på en fjerdeplads med otte point selvom de har mødt hold som Fiorentina og Lazio. Atalanta kan endda måske forbedre deres placering med en sejr over Siena, der ligger under nedrykningsstregen med to point. Siena vil også være motiverede til kampen, deres træner blev nemlig fyret i Atalanta prompte efter han sikrede oprykning til klubben i 2004, og holdet leder altså stadig efter sin første sejr. Atalanta med bl.a. Zampagna oppe foran bør dog være for stor en mundfuld.

Catania – Empoli

Både Catania og Empoli er nedrykningskandidater, og begge hold har da også kun samlet to point, og de ligger hhv. nr. 16 og 19. Der kan derfor forventes en typisk bundkamp med masser af fight for hver bold, ikke meget flot spil og få mål. De to hold har ikke scoret mere end tre mål i alt i de første kampe, og derfor er 0-0 bestemt ikke et dårligt bud. En sejr til et af holdene vil dog give en smule luft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu