Наши партнеры

Menu



Optakt: Serie A 3. runde

Italiensk fodbold

Vi har kigget nærmere på 3. runde af Serie A. Runden har ikke de store kampe, men vil nok nærmere fungere som opvarmning til næste uges europæiske turneringer. Det skal dog nok blive spændende at se om Roma og Juventus kan fortsætte deres sejrstime, og om sidste års tredjeplads, Lazio, kan snuppe sæsonens første sejr.

Siena – Milan (Spilles 15-09-2007 kl. 18.00)

Sidste år endte den samme kamp med en 4-3 sejr til Milan, hvor Ronaldo scorede sine første mål. I år var denne kamp egentlig tiltænkt som Ronaldos tilbagevenden, men brasilianeren er ude i en måned endnu. Til kampen har Milan valgt at spare Kaka, Pirlo og Oddo, og det kan Siena måske udnytte. Holdet spillede ganske godt mod Roma, og fortjente ikke et 3-0-nederlag. Selvom Milan nok vil tænke på, at deres Champions League titelforsvar begynder på tirsdag kan de ikke tillade sig at miste flere point. De er da også favoritter til kampen.

Lazio – Empoli (Spilles 15-09-2007 kl. 20.30)

Både Lazio og Empoli har hårdt brug for point inden holdene skal spile hhv. CL og UEFA cup om nogle få dage. Lazio har fået en dårlig start med kun 2 point i de to første kampe. Empoli har endnu ikke fået point, men har også mødt to stærke hold i Fiorentina og Inter. Især imod sidstnævnte viste de flot spil, og kan de fortsætte det, så er en sejr imod Lazios lazaret ikke umulig, men Pandev og Rocchi bliver svære at holde tilbage.

Inter – Catania (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Inter vil nok begynde at rotere deres trup, så man kan spare nogle af spillerne. Træner Mancinis tanker vil nok være led hen mod CL-kampen onsdag, hvor han vil få besvær med at finde 11 spillere der kan starte, pga. skader og de langvarige karantæner fra Valencia-kampen sidste år. Dog skal Inter være koncentrerede imod Catania, hvis de ikke vil miste for meget terræn i topkampen. Inter er også klare favoritter, og det er svært at se dem undgå tage sæsonens første hjemmebanesejr.

Reggina – Roma (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Roma har startet sæsonen glimrende med to sejre og to clean sheets. Denne rundes kamp mod Reggina bliver dog ikke nem, romerne lader til på det seneste at have haft et kompleks ude mod netop dette hold. Roma har dog brug for tre point, inden de i de næste 17 dage har et mareridtsprogram med kampe mod bl.a. Juventus, Fiorentina, Inter og Manchester United. Med det spil Roma har vist indtil videre i sæsonen bør det da også blive til en sejr.

Juventus – Udinese (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Juventus har vist fint, overbevisende spil offensivt set, men defensiven har været yderst vaklende, og kun Buffon reddede Juventus fra et chok-pointtab mod Cagliari i sidste runde. Udinese startede sæsonen flot med 1-1 ude mod Inter, men i anden runde gik det helt galt, og holdet tabte med cifrene 5-0 hjemme til Napoli. Holdet skal dermed rette op på defensiven meget hurtigt, med mindre Juve skal bombe dem tilbage til stenalderen. Der kan forventes en målrig og uforudsigelig kamp, hvis man tager Juves stærke angreb og svage forsvar i mente.

Fiorentina – Atalanta (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Fiorentina har startet sæsonen fint, hvor holdet først slog Empoli 3-1 hjemme, hvorefter man var lidt uheldig at spille uafgjort ude mod Milan. Atalanta har også fået en fin sæsonstart med fire point, men det er svært at se dem tage point med hjem fra denne kamp. Holdet kan dog håbe på, at deres tidligere ungdomsprodukter Montolivo og Pazzini har en skidt dag.

Palermo – Torino (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Palermo har en yderst kompetent frontduo i Amauri og Miccoli, det viste de senest imod Livorno. Den bagerste har dog ikke været alt for sikker, og den har lukket fire mål ind i to kampe. Hvis Palermo kan rette op på de defensive fejl og holde bl.a. Rosina i skak, så bør det blive til tre sikre point. Holdet har da også brug for dem, hvis de virkelig vil kæmpe med om 4. pladsen.

Napoli – Sampdoria (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Napoli har haft en underlig sæsonstart. Først tabte de overraskende hjemme til Cagliari, inden holdet bankede Udinese 5-0. Sampdoria har haft en ganske fin sæsonstart. Holdet startede med at vinde 2-1 ude mod Siena inden de fik 0-0 hjemme mod Lazio. Cassano skulle egentlig have fået sin debut i denne rundes kamp, men blev skadet, og derfor må Sampdoria ty til rutinerede spillere som Montella og Bellucci. En uforudsigelig kamp, men Napoli er dog favoritter.

Genoa – Livorno (Spilles 16-09-2007 kl. 15.00)

Både Genoa og Livorno er klare nedrykningskandidater. Derfor vil en sejr gøre underværker for begge hold. Genoa har fået et point i seneste runde, men har endnu ikke formået at score i deres tilbagevenden. Det mål kan dog tænkes at komme imod Livorno vis forsvar næsten har været historisk dårligt med ni mål lukket ind i de to første kampe.

Parma – Cagliari (Spilles 16-09-2007 kl. 20.30)

Parma har ikke spillet godt i starten af sæsonen. Inden sæsonstarten lignede de et nogenlunde solidt midterhold, men holdet har kun fået 1 point i de to første kampe, endda mod hold de bør ligge side om side med. Cagliari lignede det ultimativt dårligste hold inden sæsonstarten, men har spillet godt, og burde have fået et point mod Juventus i sidste runde. På papiret er Parma altså favoritter, men det er ikke overraskende hvis Cagliari kan rejse hjem med tre point.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu