Наши партнеры

Menu



Optakt: SAS Ligaen 8. Runde

Dansk fodbold

En ny runde står for skud i den bedste danske række. Runden byder på en bundgyser mellem Viborg og AGF, mens topholdet Randers skal på besøg i Parken hos FC København. Vi har set nærmere på samtlige kampe i denne 8. runde.

Viborg FF – AGF (Spilles den 01-09-2007 kl. 17:00)

Viborg er begyndt at få bedre gang i spillet og har i de seneste tre kampe hentet fire point. Med en sejr i denne kamp vil de rykke op over nedrykkerstregen mens AGF vil blive skubbet ned under den. I AGF er man også begyndt at skrabe point sammen, og i sidste runde spillede de uafgjort 0-0 mod Lyndgby. Vi har derfor en tæt kamp med meget på spil i vente. Viborg plejer at have styr på AGF, men dette kunne godt ligne en typisk uafgjort kamp.

Lyngby BK– FC Midtjylland (Spilles den 02-09-2007 kl. 14:00)

Lyngby skal snart i gang med at hente nogle point igen, hvis de ikke vil glide ned under stregen. De startede ellers sæsonen fint men den godkendte sæsonstart er blevet afløst af dårligt spil og manglende resultater. Modstanderne fra Midtjylland er inde i en god periode med sejr i sidste runde over topholdet Randers og i midtugen i UEFA Cuppen. Dette har givet en masse selvtillid, som de skal udnytte til at slå Lyngby.

FC København – Randers FC (Spilles den 02-09-2007 kl. 16:00)

Der er lagt op til topkamp i Parken når de nuværende liga-ettere Randers kommer på besøg. De forsvarende mestre møder op til kampen med et skuffende nederlag i Champions League-kvalifikationen og to 0-0-resultater i den hjemlige liga i bagagen. Randers står over for en stor prøve, hvor de skal vise at de kan stå distancen og være med i toppen af ligaen. Det bliver dog ikke let, for FCK spillede en flot kamp mod Benfica i onsdags og dette niveau er der ikke mange i den danske liga, der kan være med på i øjeblikket.

AC Horsens – Esbjerg fB (Spilles den 02-09-2007 kl. 16:00)

Horsens er inde i en fin form i øjeblikket, hvor det senest blev til en overbevisende sejr over Brøndby. Esbjerg skuffede derimod og tabte på hjemmebane med 2-1 til AaB i en kamp, hvor de ellers længe så ud til at vinde. Holdet må undvære profilen Niki Zimling, der er ude med en skade. Kampen ser ud til at blive lige, og kan godt gå hen og ende uafgjort. Horsens har dog selvtilliden i orden, og kan godt gå hen og stjæle de tre point.

Brøndby IF – OB (Spilles den 02-09-2007 kl. 18:00)

De blå/gule fra vestegnen fik lidt selvtillid i hus, da de slog Allerød på udebane i pokalturneringen. De står dog foran en meget svær kamp mod OB, som netop har kvalificeret sig til UEFA Cuppen. Dette kan dog også betyde, at de er lidt tunge i benene, men mon ikke de vil være klar til denne kamp. Brøndby kan give debut til nyindkøbet Samuel Holmen, og han skal forsøge at hive Brøndby ud af krisen. Det bliver dog svært i denne kamp, hvor OB er favoritter.

AaB – FC Nordsjælland (Spilles den 03-09-2007 kl. 19:00)

Begge hold kommer med tanken fuld af selvtillid til denne kamp. AaB slog i sidste spillerunde Esbjerg, og har netop også kvalificeret sig til UEFA Cuppen. Nordsjælland satte i sidste spillerunde bundholdet Viborg på plads, da de hjemme på Farum Park vandt hele 4-0. Vi har derfor en spændende kamp i vente, hvor sejren kan falde ud til begge sider alt efter hvilket hold, der rammer dagen. AaB vil dog med hjemmebanen ses som små favoritter.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu