Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 8. runde

Dansk fodbold

AC Horsens og ligaens nummer et fra OB skyder 8. spillerunde i gang aften. I morgen tager AGF imod oprykkerne fra SønderjyskE, der hidtil har overrasket positivt. Oprykkerne fra Vejle skal en tur til Sjælland, hvor de skal møde formsvage FCN, der måske er trætte efter midtugens UEFA Cup-kamp. Rundens topkamp finder sted på Essex Park, hvor Randers tager imod FC Midtjylland. I søndagens sene kamp tager FCK imod AaB, der overraskede mange ved at få uafgjort på Celtic Park i Champions League. Den sidste kamp i runden finder sted på Brøndby Stadion, og står imellem Brøndby og SAS Ligaens nummer chok, Esbjerg.

AC Horsens – OB (Spilles lørdag den 20-09-2008 kl. 17:00)

AC Horsens tog i sidste runde imod Randers i en kedelig kamp, hvor de to hold spillede uafgjort. Der skal andre boller på suppen, hvis Horsens skal gøre sig nogle forhåbninger om at drille SAS Ligaens tophold i aften. OB havde i mandags besøg af oprykkerne fra SønderjyskE, hvor OB havde store problemer med at nedbryde SønderjyskE’s defensiv. Det lykkedes to gange i løbet af de sidste ti minutter, hvor sønderjyderne var gået ned i tempo. Til aftenens opgør mangler Kent Nielsen og co. kun Yasin Avci, hvorfor det er et Horsens-hold i stort set stærkeste opstilling. OB kan også næsten stille op i stærkeste opstilling, da det kun er midtbaneslideren Esben Hansen, De Stribede mangler.

AGF – SønderjyskE (Spilles søndag den 21-09-2008 kl. 14:00)

Søndagens program i SAS Ligaen indledes på NRGi Park, hvor AGF tager imod oprykkerne fra SønderjyskE. AGF vandt i lørdags højst overraskende 2-0 på Energi Nord Arena over AaB. Hvis AGF fortsætter takterne fra det opgør, venter der en meget svær kamp for SønderjyskE, der tabte 2-0 til OB, i en kamp hvor sønderjyderne havde fortjent bedre. Det var først i de sidste ti minutter SønderjyskE gik døde og dermed gav OB mere plads at spille på. AGF mangler til kampen i morgen eftermiddag Benny Feilhaber, Dan Thomassen, Kari Arnason, Ole Budtz, Olof Persson og måske Nando Rafael, der er tvivlsom. Noget bedre ser det ud for SønderjyskE, der kun skal undvære karantæneramte Henrik Bødtker og Anders Østli.

FC Nordsjælland – Vejle BK (Spilles søndag den 21-09-2008 kl. 16:00)

FCN har hidtil skuffet i denne sæsons SAS Liga, hvorfor man må forvente at FCN-spillerne opper sig en hel del for at slippe væk fra den skuffende 10. plads, de hidtil er placeret på. I midtugen var FCN i kamp i UEFA Cuppen, hvor de mødte Olympiakos, der slog nordsjællænderne med 2-0. Vejle overraskede sidste søndag på hjemmebane mod Brøndby, da de fik uafgjort mod det ambitiøse hold fra den københavnske vestegn. Den eneste spiller FCN mangler til kampen mod Vejle er den langtidsskadede finlænder Jukka Santala. Vejle mangler ligesom FCN kun en enkelt spiller til morgendagens opgør, idet Alex Nørlund ikke er blevet klar efter sin skade han fik i Brøndby-kampen.

Randers FC – FC Midtjylland (Spilles søndag den 21-09-2008 kl. 16:05)

Randers har hidtil været en positiv overraskelse i denne sæsons SAS Liga, hvor kronjyderne blandt andet har slået Brøndby på Brøndby Stadion og spillet uafgjort mod FCK på Essex Park. I sidste runde skuffede Randers dog en lille smule, da det kun blev til 1-1 ude mod Horsens. FC Midtjylland er kommet godt fra start i denne sæson og de ligger pt. på andenpladsen. I sidste spillerunde slog midtjyderne Esbjerg med 3-1 på SAS Arena i en velspillet kamp. Den eneste Randers-spiller der ikke er aktuel til denne rundes topopgør er Jonas Damborg, der genoptræner. FCM mangler ligeledes kun en enkelt spiller, idet at Leon Jessen ikke er til disposition.

FC København – AaB (Spilles søndag den 21-09-2008 kl. 17:30)

Begge hold har i ugens løb været ude at spille europæiske kampe og begge fik også glimrende resultater med hjem til Danmark, idet at FCK slog FC Moskva og AaB fik uafgjort ude mod Celtic. FCK har ikke været i kamp i SAS Ligaen siden de tabte 1-0 til Brøndby i The New Firm, så man må formode københavnerne lige skal i gang igen, selvom de godt nok spillede UEFA Cup-kamp forleden dag. AaB tabte sidste lørdag højst overraskende hjemme til AGF, men de fik succes i midtugen da de højst overraskende fik point med hjem fra Skotland. Til kampen i morgen aften må FCK se bort fra nyindkøbet Peter Larsson, Rasmus Würtz og langtidsskadede Jesper Grønkjær. AaB rejser til København uden Kasper Bøgelund og Siyabonga Nomvethe i truppen, da de begge er skadede.

Brøndby IF – Esbjerg fB (Spilles mandag den 22-09-2008 kl. 19:00)

I mandagskampen mødes Brøndby og Esbjerg. Brøndby har i de sidste to kampe skuffet, idet det kun blev til uafgjort mod Vejle og et nederlag på 2-1 hjemme mod Rosenborg i UEFA Cuppen. Derfor må man regne med at Brøndby vil vise Faxe Tribunen og resten af hjemmepublikummet at de stadigvæk kan vinde kampe. Esbjerg bød i sidste runde FCM op til dans, men en udvisning af Martin Vingaard satte en stopper for en Esbjerg-overraskelse i Herning. Tom Køhlert må se bort fra Anders Randrup, David Williams, Jean Philippe Peguero og Nicolaj Agger. Meget bedre ser det ikke ud for Esbjerg, der må undvære Gunnar Heidar Thorvaldsson, Martin Fribrock og karantæneramte Martin Vingaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu