Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 7. Runde

Dansk fodbold

Syvende runde sparkes i gang i SAS Ligaen. Dette er runden, hvor vi finder ud af, hvordan oprykker-opgøret mellem AGF og Lyngby ender, samt top-opgøret mellem OB og F.C. København, og sidst men ikke mindst, om Brøndby formår at komme på ret køl, når de gæster Horsens.

OB – F.C. København (Spilles den 25-08-2007 17:00)

Syvende runde sparkes i gang på Fiona Park, hvor der er lagt op til topkamp. OB har vist sig stærke gennem denne sæson, hvor de i sidste runde formåede at vinde over AaB, efter at have været bagud efter blot ét enkelt minut. OB må undvære både Mads Timm og Jan Tore Ophaug, da begge er ude med skader. FCK skal spille en af de vigtigste kampe i sæsonen på onsdag mod Benfica, derfor vil københavnerne muligvis spare flere af profilerne.

Esbjerg fB – AaB (Spilles den 26-08-2007 14:00)

Midterholdet Esbjerg vandt i sidste runde hele 6-1 mod Lyngby, hvilket har givet esbjergenserne blod på tanden. Hvis man tager et kig i statistikkerne ser det dog ikke helt lovende ud for Esbjerg. De har nemlig tabt, intet mindre end seks gange i træk mod søndagens modstander, AaB. Ålborgenserne har dog ikke fået den bedste start på denne sæson, hvor de kun har formået at vinde én enkelt gang mod bundholdet AGF.

FC Nordsjælland – Viborg (Spilles den 26-08-2007 16:00)

FC Nordsjællands præstationer har ikke været prangende i denne sæson. De har ikke vundet i fem kampe i træk. Senest er det dog blevet til et uafgjort resultat mod ligaen nummer et, Randers. Kris Stadsgaard for FCN har karantæne, derudover må nordsjællænderne undvære flere spillere blandt andre Michael Ribers og Henrik Kildentoft. Bundholdet Viborg har skuffet fælt, men de fik trods dette hevet en 2-1-sejr hjem mod AC Horsens.

FC Midtjylland – Randers FC (Spilles den 26-08-2007 16:00)

Indbyrdes har FCM vist sig overbevisende. I de seneste to sæsoner har de ikke tabt. FC Midtjylland lagde dårligt fra start med et nederlag i første runde til AC Horsens, men derefter har midtjyderne vist solide præstationer. Udeholdet fra Randers har formået, at skrabe 14 point sammen i seks opgør, hvilket giver dem en placering som ligaens nummer et. Hjemmeholdets Claus Madsen har endnu en gang på draget sig en skade, mens Randers må undvære Rasmus Hansen, grundet en skade.

AC Horsens – Brøndby IF (Spilles den 26-08-2007 18:00)

Hjemmeholdet AC Horsens tabte deres seneste opgør 1-2 mod bundholdet Viborg. Indbyrdes har AC Horsens kun formået at vinde en gang, det var tilbage i 2006, da de vandt 4-1 på hjemmebane. Modstanderne Brøndby IF skal forsøge, at spille sig ud af den sportslige krise, og samtidig bryde deres negative rekorder, denne mission bliver dog uden angriberen Morten Duncan Rasmussen, der modtog to spilledages karantæne efter en bytur. Derudover kan nu både Kim Daugaard og Mads Jørgensen findes på den lange skadesliste.

AGF – Lyngby (Spilles den 27-08-2007 19:00)

Mandagskampen står på oprykkernes møde, når AGF og Lyngby tørner sammen på NRGi Park. AGF lagde ud med en smal sejr over Brøndby, men derefter er det ikke kørt i olie i det århusianske. Lyngby lagde ud med et stort nederlag, da de fik besøg af Esbjerg, der bankede dem hele 6-1, derefter har de vundet over FCN, men siden da, har de ikke formået at vinde i tre kampe i træk. Begge mandskaber er dog både skadefrie.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu