Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 5. Runde

Dansk fodbold

Vi har en spændende runde i SAS Ligaen i vente. Flere gode opgør er der på programmet, hvor blandt andet topholdet Randers tager i mod OB, til noget der næsten kun kan blive et spændende og intenst opgør. Vi har set nærmere på samtlige kampe i denne 5. runde.

FC København – Esbjerg fB

De forsvarende mestre FC København har ikke startet sæsonen særligt overbevisende. I sidste runde blev det til en spinkel sejr på 1-0 over oprykkerne AGF, men spillet var langtfra imponerende. Det skal der ændres på, og det kunne meget vel være i hjemmekampen mod Esbjerg, der har fået en udmærket start på sæsonen. Holdet ligger på nuværende tidspunkt en placering højere end FCK, og skal derfor ikke afskrives i denne kamp. FC København må dog betegnes som favoritter.

FC Nordsjælland – FC Midtjylland

I sidste spillerunde fik Nordsjælland klø af OB, der sendte dem hjem med et nederlag på 3-0. Det vil de nok meget gerne rette op på i dagens hjemmekamp mod gæsterne fra FC Midtjylland. Det bliver dog langt fra nemt for nordsjællænderne. I sidste spillerunde fik midtjyderne en spinkel og lidt ufortjent sejr over bundeholdet Viborg, og de ligger inden 5. spillerunde nummer to. Skal denne placering forsvares skal der en sejr til.

Lyngby BK – AC Horsens

Horsens er startet overraskende godt, og selvom det i sidste spillerunde kun blev til 1-1 mod AaB er de på nuværende tidspunkt indehaver af tredjepladsen. Oprykkerne fra Lyngby tabte i sidste runde til Brøndby med 3-0, selvom de frem til Brøndbys første scoring havde været helt med. De skal derfor ikke undervurderes i denne kamp, som godt kan gå hen og blive tæt. Lyngby er et godt hjemmehold, og Horsens skal spille godt for at slå dem.

Randers FC – OB

Ligaens tophold Randers skal forsøge at forsvare førstepladsen i kampen mod OB. Holdet har hidtil blot lukket et enkelt mål ind, og det skal blive spændende at se, om OB kan få scoret. Samtidig har Randers også været skarpe i front, hvor specielt SAS Liga-topscorer Thomas Dalgaard har set farlig ud. OB ligger i øjeblikket nummer fire, efter en flot 3-0-sejr på hjemmebane over Nordsjælland. Vi har en spændende kamp i vente, hvor Randers i form af hjemmebanen vil være små favoritter.

AaB – AGF

AaB har fået en kedelig start på dette års SAS Liga, og har efter fire kampe endnu ikke vundet. Det har modstanderen, AGF, heller ikke, og kampen kunne da også godt gå hen og ende uafgjort. Er der et af holdene, der skal vinde, må hjemmeholdet AaB være favoritter til dette. De har fordel af hjemmebane, og skal snart i gang. AGF er oprykkere og vil få det svært, dog skal de ikke afskrives helt, da det før er set, at undertippede hold stjæler billedet.

Viborg FF – Brøndby IF

Viborg har fået en katastrofal start på dette års SAS Liga, og ligger i øjeblikket på sidstepladsen uden hverken uafgjorte eller sejre. Fire nederlag er det blevet til, og en målscore på 1-11. Brøndby har ikke vundet på udebane i ligasammenhæng i over 20 kampe, men ser i dagens kamp ud til at have gode chancer. Det er dog sagt før, og Brøndby kommer til at kæmpe bravt for en sejr. Det kunne godt ligne en uafgjort kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu