Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 4. Runde

Dansk fodbold

Vi har fået en spændende start på dette års udgave af SAS Ligaen. Vi har fået flere positive overraskelser, men vi har også set et hold fra vestegnen, som fortsat ikke kan få tingene til at fungere. De københavnske løver ser ud til at være i gang igen, efter en lidt skuffende start på sæsonen. Men flere hold har fået blod på tanden efter en god sæsonstart, og er klar til at udfordre de forsvarende mestre.

AGF – FC København

Det ligner en svær opgave for AGF i denne kamp, selvom FC København heller ikke har fået en så god start på sæsonen, som de nok havde håbet på. AGF har fortsat deres første sejr til gode, og hvis ikke de leverer en overraskelse i dag, vil de også have det efter kampen mod de forsvarende danske mestre. FC København fik deres første sejr i sidste spillerunde, da de besejrede Viborg. De er derfor på jagt efter sæsonens anden sejr, som der burde være gode muligheder for i denne kamp.

Esbjerg fB – Randers FC

Både Esbjerg og Randers har fået en ganske fin start på sæsonen. På nuværende tidspunkt ligger de nummer et og to i SAS Ligaen, og vi kan dermed forvente os en spændende kamp. Esbjerg har fordel af hjemmebane, men det er ikke sikkert, det er nok til at stoppe Randers’ sejrsrække på tre sejre i lige så mange kampe. I sidste runde måtte Esbjerg nøjes med 2-2 mod AGF, mens modstanderne fra Randers satte AaB på plads med en øretæve på 5-0.

FC Midtjylland – Viborg FF

Viborg har fået en dårlig start på dette års SAS Liga-sæson. Tre kampe er blevet spillet, og i alle opgør har de forladt banen som tabere. De indtager også sidstepladsen i ligaen. Det skal de forsøge at rette op på mod FC Midtjylland, der vil møde Viborg med stor selvtillid. Midtjyderne ydmygede i sidste spillerunde Brøndby, der måtte rejse hjem til vestegnen med et 5-0-nederlag. Viborg kan derfor være sikre på, at de vil blive modtaget af et motiveret Midtjylland-hold.

AC Horsens – AaB

Horsens har åbnet sæsonen bedre end forventet. To sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til, og det giver en foreløbig tredjeplads i ligaen. Senest spillede de uafgjort, 3-3, mod OB. AaB har modsat alle andre hold kun spillet to kampe indtil videre. Her er det ikke lykkes dem at vinde, så de vil nok være opsatte på en sejr. Spørgsmålet er dog, om de har styrken til at overvinde Horsens, som har fordel af hjemmebane i opgøret.

Brøndby IF – Lyngby BK

Brøndby har åbnet sæsonen alt andet end godt. To nederlag og en uafgjort er det blevet til for de blå/gule fra vestegnen, der heller ikke havde nogen god sæson sidste år. Hvis der skal laves om på dette i denne sæson skal de til at komme i gang, og det kunne være med en sejr på hjemmebane over nyoprykkede Lyngby. Oprykkerne har fået en udmærket start på sæsonen, og kan godt komme til at drille ligaens nummer elleve, Brøndby.

OB – FC Nordsjælland

OB har åbnet denne sæson med to uafgjorte kampe og en enkelt sejr. Dermed er det i de første tre kampe i sæsonen ikke lykkes for nogen at slå fynboerne, som senest spillede uafgjort mod Horsens. Nordsjælland tabte i sidste runde til nyoprykkede Lyngby, og OB må da også betegnes som små favoritter. Der er dog intet sikkert i denne kamp, som kan gå til begge sider, alt efter hvilket hold, der rammer dagen.Kommentér

2 kommentarer til “Optakt: SAS Ligaen 4. Runde

  1. Lasse Hansen siger:

    FORZA LYNGBY!

  2. AK siger:

    FORZA FCK. Vi vandt, selvom vi spillede langt under niveau, som vi så har gjort siden sæsonstart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu