Наши партнеры

Menu



Optakt: SAS Ligaen 4. Runde

Dansk fodbold

I dag indledes SAS Ligaens 4. Runde, hvor at AC Horsens tager imod Brøndby, mens AaB og Esbjerg tørner sammen i Aalborg. Rækkens nummer et, OB, møder i morgen FC Midtjylland på SAS Arena og lige netop den kamp må betragtes for det et af de mest spændende opgør i denne SAS Liga-runde. Rundens sidste kamp er mellem oprykkerne Vejle og SønderjyskE, som mødes i Nørreskoven mandag aften.

AaB – Esbjerg fB (Spilles lørdag den 09-08-2008 kl. 15.00)

Sidste sæsons danske mestre fra AaB tager i 4. Rundes første kamp imod sidste sæsons pokalfinalister fra Esbjerg. AaB fik sidste lørdag sæsonens først tre point på udebane mod Vejle, som blev besejret med 3-2, efter at AaB var bagud 2-0 ved pausen, men et meget flot comeback af AaB vendte kampen til mestrenes fordel. Esbjerg spillede i sidste runde 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland i en kamp, hvor ineffektiviteten var i højsædet og hvis den ikke bliver rettet op vil Esbjerg får det meget svært på Energi Nord Arena. AaB mangler til dagens kamp Siyabonga Nomvethe, som stadigvæk er udenfor med en skade. Gæsterne fra Esbjerg må til den svære udekamp se bort fra Frederik Björck, som er langtidsskadet.

AC Horsens – Brøndby IF (Spilles lørdag den 09-08-2008 kl. 17.00)

AC Horsens tabte i sidste runde 2-1 på SAS Arena, efter at Horsens havde bragt sig foran 1-0 på en midtjysk fejl, som Gilberto Macena udnyttede til at omsætte det til en Horsens føring, men Kent Nielsens-tropper kunne ikke holde midtjyderne fra målet og tabte derfor kampen. Brøndby havde søndag aften en offday hjemme på Brøndby Stadion mod Randers, som de tabte 3-0 til, derfor må det være et tændt Brøndby-hold der bliver sent på banen mod deres kommende træners hold. AC Horsens må til dagens kamp undvære Niels Lodberg, der sidder udenfor med karantæne. Drengene fra Vestegnen må rejse til Horsens uden Mark Howard, Jon Jönsson, Nikolaj Agger, Anders Randrup, Jean Philippe Peguero og Alexander Farnerud.

FC Nordsjælland – Randers FC (Spilles søndag den 10-08-2008 kl. 14.00)

FC Nordsjælland spillede i midtugen ude mod OB, hvor at FCN var godt med, men de omsatte ikke deres gode spil til mål, derfor tabte de 3-1. Randers overraskede i sidste runde mange, da de slog Brøndby på Brøndby Stadion med hele 3-0. I den kamp stod Randers langt tilbage på banen og slog kontra på Brøndby, det kan også blive tilfældet i morgen, da det må forventes at FCN vil tage teten. Morten Wieghorst må til morgendagens kamp se bort fra langtidsskadede Jukka Santala. Kronjyderne må tage til Sjælland uden Jonas Damborg, som genoptræner efter en længevarende skade.

FC Midtjylland – OB (Spilles søndag den 10-08-2008 kl. 16.00)

FC Midtjylland mødte i sidste uge Horsens hjemme på SAS Arena, midtjyderne kom i overraskende problemer i starten af kampen, da midtjyderne ikke fik kommunikeret godt nok i bagerste geled, kommunikations fejlen udnyttede Horsens til at komme foran, men efter da overtog midtjyderne spillet og vandt sikkert 2-1. OB spillede i onsdags hjemme på Fionia Park mod FC Nordsjælland, som de besejrede med 3-1. En af OB’s nøglespillere i den kamp var senegaleseren Djiby Fall, som viste sig som en af de angribere i SAS Ligaen der er i bedst form og netop Fall får en hovedrolle i morgen, når FCM og OB tørner sammen i Herning. Thomas Thomasberg og co. må til topkampen i morgen undvære ”Farlige” Frank. OB må undvære midtbanedynamoen Esben Hansen og reserve målmanden Anders Lindegaard.

FC København – AGF (Spilles søndag den 10-08-2008 kl. 17.30)

FC København har ikke imponeret ret mange i de hidtil spillede kampe i SAS Ligaen og københavnerne formåede heller ikke at få point på udebane mod oprykkerne fra SønderjyskE, FCK kom planmæssigt foran, men SønderjyskE formåede at spille sig ind i kampen og fik omsat en af deres få chancer til et fortjent uafgjort resultat. Holdet fra Smilets by, AGF, tabte i sidste runde 3-1 på udebane til OB i en meget underholdende kamp, hvor at AGF imponerede i den første halve times tid, men derefter gik gassen af ballonen og derfor tabte AGF 3-1. Don Ø og resten af FCK må undvære Jesper Grønkjær, Rasmus Würtz, Mikael Antonsen og den nykårede anfører Ulrik Laursen.

Vejle – SønderjyskE (Spilles mandag den 11-08-2008 kl. 19.00)

Vejle var sidste lørdag på vej til at lave en overraskelse af de helt store, da de på hjemmebane førte 2-0 over AaB ved pausen, men den føring formåede oprykkerne fra Nørreskoven ikke at holde og de tabte derfor 2-3 til AaB, men hvis Vejle kan finde de takter frem fra første halvleg i den kamp, kan Vejle blive interessante at følge i den resterende del af sæsonen. SønderjyskE tog i mandags imod FCK på Haderslev Stadion, hvor at FCK hurtigt kom foran, men efterhånden fik sønderjyderne fightet sig ind i kampen og de fik også vendt FCK’s 1-0-føring til 1-1, som kampen fortjent endte. Vejle må til rundens sene kamp undvære Bechara og karantæneramte Bora Zivkovic. SønderjyskE rejser til Vejle uden Mark Amofah i truppen, da hans papirer ikke er i orden.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu