Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 33. Runde

Dansk fodbold

Klokken 15 bliver der fløjtet op til 33. og dermed sidste runde af denne sæsons SAS Liga. Mesterskabet er afgjort, nedrykkerne er fundet, men der er stadigvæk kamp om 2. – 3. Pladsen. En af bejlerne til 2. Pladsen er FC København, som hjemme tager imod nedrykkerne fra Lyngby. Den anden bejler er FC Midtjylland, der skal til Farum Park.

FC København – Lyngby (Spilles den 24/5, 15:00)

Løverne fra FCK, skal bruge en sejr over Lyngby for stadigvæk at have en chance for at få sølv medaljer. Hvis FCK vinder, skal de sætte deres penge på at FC Nordsjælland driller FC Midtjylland på Farum Park. Sidst FCK var i aktion, var i søndags, hvor de tabte 2-1 på Brøndby Stadion. Lyngby tog i sidste runde imod AaB, i deres sidste hjemmekamp i SAS Ligaen i denne omgang. Lyngby tabte 2-0 i en meget kedelig kamp. FCK må til sæsonens sidste kamp undvære, Jesper Grønkjær, Niclas Jensen, Rasmus Würtz og Mikael Antonsen. Lyngby rejser til hovedstanden uden Anders Bjelland, Rang Shawkat, Marc Møller og Thomas Seidelin på holdkortet.

AGF – AC Horsens (Spilles den 24/5, 15:00)

AGF kan hverken forbedre eller forværre sin placering i sæsonens sidste kamp, men alligevel må man forvente århusianerne vil slutte ordentligt af foran det trofaste hjemmepublikum. AGF mødte i sidste runde FC Midtjylland på udebane og tabte 3-2, i en kamp hvor AGF gav god modstand. AC Horsens tog i sidste runde imod Esbjerg i sæsonens sidste hjemmekamp og vandt 3-1. AGF må til eftermiddagens kamp se bort fra, Peter Graulund, Mads Jørgensen, Olof Persson, Lars Pleidrup og karantæneramte Anders Kure. AC Horsens må til kampen i smilets by undvære, Anders Nøhr, Kasper Klausen og Babatunde.

Esbjerg – Viborg (Spiles den 24/5, 15:00)

Esbjerg kan med en sejr og med hjælp fra andre hold avancere fra deres nuværende 9. Plads og op til en placering som nummer seks. Esbjerg tabte i sidste runde 3-1 i Horsens, i en kamp hvor Vestjyderne aldrig fandt deres velkendte spil frem. Viborg tabte i sidste runde 1-0 på hjemmebane til Randers, nederlaget var lidt ufortjent og Viborg kunne med lidt mere skarphed sagtens have fået point. Esbjerg må til sæsonens sidste kamp undvære, Nicolai Høgh og karantæneramte Jesper Jørgensen. Viborg må rejse til Esbjerg uden Jesper Andersen og Thomas Tengstedt i truppen.

AaB – OB (Spilles den 24/5, 15:00)

AaB har reelt set ikke noget at spille for, da de som bekendt har vundet SAS Ligaen. Men man må formode Erik Hamrén vil slutte godt af i hans sidste kamp som AaB-træner. OB kan med et enkelt point mod Nordjyderne være sikre på at få fjerde pladsen, som dog ikke er godt nok for de ambitiøse fynboer. OB spillede i sidste runde atter en gang uafgjort på hjemmebane mod FCN. Mestrene fra AaB må til sæsonens sidste kamp undvære, Anders Due og Jacob Nordstrøm. OB må rejse til Aalborg uden Esben Hansen, Thomas Helveg og Mads Timm.

FC Nordsjælland – FC Midtjylland (Spilles den 24/5, 15:00)

FCN kan med en sejr over midtjyderne med hjælp fra andre hold snige sig op på sjette pladsen, som giver en ekstra hjemmekamp i næste sæson. Nordsjællænderne spillede i sidste runde 1-1 på Fionia Park. FC Midtjylland spiller i eftermiddag deres sidste kamp med Erik Rasmussen som træner. FCM vandt i sidste runde 3-2 mod AGF i et dramatisk opgør. Wieghorst må til sæsonens sidste kamp undvære, Dennis Cagera og Jukka Santala. Midtjyderne rejser til Farum uden Frank Kristensen, Martin Raska og Leon Jessen.

Randers – Brøndby (Spilles den 24/5, 15:00)

I den direkte kamp om sjette pladsen, mødes Randers og Brøndby. Hvis der findes en vinder af kampen, er vinderen sikker på at få sjette pladsen, som giver en ekstra hjemmekamp i næste sæson. Randers vandt i sidste søndag på udebane over Viborg. Brøndby vandt i søndags slaget om København, da de på hjemmebane besejrede FC København med 2-1. Randers må til eftermiddagens opgør undvære, Alain Behi, Issah Ahmed, Emil Ousager og de to karantæne ramte, anfører Ralf Pedersen og Tidiane Sane. Brøndby må til sæsonens sidste kamp se bort fra, Morten ”Duncan” Rasmussen, Mikkel Bischoff, Stefan Gislason, Mark Howard og karantæneramte Samuel Holmén.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu