Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 31. Runde

Dansk fodbold

Der er gjort klar til den helt store guldfest i Aalborg i aften, hvor ålborgenserne hjemme tager imod Brøndby, med en sejr over Brøndby kan AaB sikre sig mesterskabet, men mesterskabet kan allerede være afgjort inden den kamp, hvis FCK og FCM taber point mod henholdsvis, Viborg og OB.

FC Midtjylland – OB (Spilles 15/5, 18:00)

Det er lagt op til et brag af en kamp på SAS Arena. Begge hold spiller om hvordan medaljerne skal fordeles, så man må forvente en intens og spændende kamp. FCM snublede sidste uge på udebane mod Esbjerg, hvor de tabte 3-2. OB tabte også point, da de spillede uafgjort mod AC Horsens, efter at have været ti mand i 89 minutter. Erik Rasmussen mangler til sin næstsidste hjemmekamp, Martin Raska, Leon Jessen og Kolja Afriyie, hvor sidstnævnte sidder udenfor med for mange strafpoint. OB mangler til den svære udekamp, Thomas Helveg, Mads Timm, Bechara og Morten Bisgaard, hvor de to sidstnævnte sidder ude med karantæne.

FC København – Viborg (Spilles 15/5, 18:30)

Københavnerne er nødt til at vinde kampen mod Viborg, hvis de stadigvæk skal have en chance for at vinde mesterskabet, københavnerne er dog også afhængi af AaB’s resultater, som skal flaske sig til københavnernes fordel, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at genvinde SAS Ligaen. FCK fandt i sidste runde mesterskabsspillet frem, da de i Parken lammetævede AaB 4-0. Viborg vandt i sidste runde bundbraget mod Lyngby, Viborg vandt 3-2, selvom holdet i første halvleg var bagud med 2-0, men et flot comeback af Hans Eklunds-hold vendte kampen til Viborgs fordel. FCK mangler til aftenens kamp, Mikael Antonsson, Rasmus Würtz og Niclas Jensen. Viborg må se bort fra, Jesper Andersen, Morten Bertolt, Thomas Tegnstedt og Thomas Frandsen, hvor sidstnævnte sidder udenfor med karantæne.

FC Nordsjælland – Lyngby (Spilles 15/5, 19:00)

Der er dømt rent sjællandsk opgør på Farum Park, hvor hjemmeholdet tager imod Lyngby. FCN tabte i sidste runde med 2-1 på Essex Park, hvor personlige fejl gjorde at tigrene ikke fik et point med hjem. Lyngby smed i weekenden en 2-0 føring over styr, da de var på besøg i Viborg. Efter 19 minutter stod der 2-0 til Lyngby, men den føring holdte ikke kampen igennem og Viborg endte med at slå Lyngby med 3-2. Wieghorst må til aftenens kamp undvære, Dennis Cagera og Jukka Santala. Kasper Hjulmand må til aftenens kamp se bort fra, Anders Bjelland, Thomas Seidelin, Rang Shawkat, Marc Møller og landsholdsaktuelle Mikkel Bechmann, som sidder udenfor med karantæne.

Randers – AC Horsens (Spilles 15/5, 19:00)

Randers kan ikke nå noget i ligaen, men alligevel har de oppet sig på det seneste, hvor blandt andet Marc Nygaard har vist hvorfor Randers har hentet ham hjem. I weekenden sendte Kronjyderne FCN hjem med et 2-1 nederlag i bagagen. AC Horsens spillede i weekenden 2-2 mod OB, det påtrods af at Horsens var en mand i overtal i stort set hele kampen. Horsens kom da også planmæssigt foran 1-0, men så begyndte OB at mande sig op og kom foran 2-1 efter godt og vel en halvtime, Horsens fik dog udlignet med 20 minutter igen. Randers må til kampen undvære, Alain Behi, Emil Ousager, Issah Ahmed og Jonas Damborg. Den Gule Fare, må til aftenens kamp tage til Essex Park uden, Anders Nøhr, Kasper Klausen, Babatunde og Yasin Avci.

Esbjerg – AGF (Spilles 15/5, 20:00)

Esbjerg slog i sidste runde medaljekandidaterne fra FCM med 3-2 i egen hule, så Esbjerg kommer med selvtillid til aftenens kamp. AGF spillede i weekenden 1-1 mod Brøndby, hvor århusianerne først udlignede, da der var spillet 90 minutter, i en kamp hvor begge hold havde hver deres halvleg. Esbjerg må til aftenens kamp se bort fra Nicolai Høgh. AGF må rejse til Esbjerg uden, Lars Pleidrup, Peter Graulund og Olof Persson.

AaB – Brøndby (Spilles 15/5, 20:30)

I aftenens sene kamp tager AaB hjemme imod Drengene fra Vestegnen. AaB kan med en sejr sikre mesterskabet, men allerede inden kampen er spillet, kan AaB med hjælp fra Viborg og OB have sikret sig mesterskabet. AaB snublede i mandags i Parken, hvor de blev sendt hjem med et overraskende stort nederlag på hele 4-0. Brøndby tabte to point i søndags, hvor de var på besøg i Århus. Fansene var begyndt at fejre sejren, men Anders Kure ødelagde festen, da han scorede efter noget klumpspil. AaB mangler til aftenens kamp, Anders Due og Jacob Nordstrøm. Tom Køhlert må se bort fra mindst syv spillere, hvor af ydligere to bliver testes op til kampen, de syv spillere som er sikre på at sidde udenfor i Aalborg er, Trond Andersen, Morten ”Duncan” Rasmussen, Morten ”Molle” Rasmussen, Mikkel Bischoff, Anders Randrup, Martin Ericsson og Thomas Rasmussen, de tre sidstnævnte sidder alle ude med karantæne. De spillere som testes op til kampen er, Max von Schlebrügge og formstærke Martin Retov.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu