Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 30. Runde

Dansk fodbold

AaB kan blive dansk mester, hvis de i Parken slår FCK og at FCM samtidig sætter point til mod Esbjerg. AGF tager hjemme mod Brøndby i et rivalopgør.

AC Horsens – OB (Spilles 11/5, 15:00)

AC Horsens skuffede i sidste runde på Lyngby Stadion, hvor de tabte med hele 4-1. Den dårlige oplevelse skal Den Gule Fare forsøge at få vasket væk mod et OB-hold, som atter en gang skuffede på hjemmebane, da de spillede 1-1 mod Esbjerg. Til kampen i morgen mangler Kent Nielsen, Anders Nøhr, Kasper Klausen, Babatunde og Yasin Avci. OB må til morgendagens opgør undvære, Mads Timm og Thomas Helveg.

AGF – Brøndby (Spilles 11/5, 17:00)

AGF tabte i sidste runde 3-1 til AaB. AGF spillede egentlig en fin kamp, indtil at Dioh Williams uforståeligt fik rødt kort. Brøndby skuffede i sidste runde fælt, da de kun spillede 1-1 på hjemmebane mod Viborg. Brøndby-spillerne virkede slet ikke klar fra start og Tom Køhlert forlanger uden tvivl en helt anden indstilling til en af de største klassikere i dansk fodbold. AGF mangler til rivalopgøret, Frederik Krabbe, Dioh Williams og Kari Arnason, som alle sidder udenfor med karantæne, derudover er Peter Graulund meget tvivlsom på grund af en lægskade. Brøndby mangler til kampen i morgen, Max von Schlebrügge, Mikkel Bischoff, Tobias Mikkelsen og Martin Retov.

Randers – FC Nordsjælland (Spilles 12/5, 14:00)

Randers spillede i midtugen en rigtig flot kamp mod FC Midtjylland, men påtrods af den gode kamp tabte Kronjyderne 2-1, men træner Colin Todd, kan helt sikkert tage en masse positivt med til kampen mod FCN, som tabte 2-1 til FCK, i en kamp hvor at Wieghorsts trupper havde fortjent det ene point. Randers må til mandagens tidlige kamp se bort fra, Jonas Damborg, Alan Behi og Ralf Pedersen. De to sidst nævnte er tvivlsomme. FCN må til kampen i det jyske undvære, Dennis Cagera og Jukka Santala.

Viborg – Lyngby (Spilles 12/5, 16:00)

Viborg fik i onsdags tiltrængt succes, da de spillede 1-1 på Brøndby Stadion. Hvis Viborg forsætter det gode spil, er en sejr ikke utænkelig mod Lyngby. Kasper Hjulmands-tropper sendte i midtugen Horsens hjem med en sejr på hele 4-1. For en gangs skyld var Lyngby kolde og kyniske i sit spil, det har de savnet mange gange i løbet af sæsonen. Viborg mangler til bundbraget, Jesper Andersen og Thomas Tengstedt. Lyngby må se bort fra, Anders Bjelland, Rang Shawkat, Thomas Seidelin og Marc Møller.

Esbjerg – FC Midtjylland (Spilles 12/5, 16:00)

Esbjerg overraskede i onsdags på Fionia Park, hvor at esbjergenserne tog hjem med 1-1 i bagagen. Esbjerg har i foråret overrasket flere hold og de har blandt andet sendt FCK ud af pokalturneringen. FCM er tvunget til at vinde, hvis AaB samtidig vinder over FCK på udebane, derfor må man forvente at Erik Rasmussens udvalgte, vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne. Holdet fra Vestjylland må undvære Nicolai Høegh til kampen mod Midtjyderne. Ulvene må til den vigtige kamp se bort fra, Baba Collins, Martin Raska og muligvis Femi, som måtte udgå af FCMs kamp i midtugen mod Randers.

FCK – AaB (Spilles 12/5, 18:00)

FCK er nødt til at vinde, hvis guldet skal blive i København. I torsdags spillede FCK mod FCN i en tæt kamp, som københavnerne træk sig sejrrigt ud af. AaB kan med en sejr og et midtjysk pointtab vinde det første mesterskab siden sæsonen 1998 – 1999. AaB vandt i torsdags 3-1 hjemme over AGF, uden at imponere. Først i anden halvleg vågnede Hamrens tropper op og scorede alle AaBs tre mål der. FCK må til mandagens topbrag se bort fra, José Junior, Rasmus Würtz, Niclas Jensen og derudover er Ulrik Laursen tvivlsom. Ålborgenserne må i Parken undvære, Karim Zaza, Siyabonga Nomvethe, Jacob Nordstrøm og Anders Due.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu