Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 3. runde

Dansk fodbold

Sæsonen har allerede budt på flere overraskelser og skuffelser. Sidste sæsons tophold har endnu ikke vist deres vante spil, hvilket kan hænge hænge sammen med den meget korte sommerferie. Dermed har de helt sikkert masser af blod på tænderne forud for denne runde, men de får det ikke nemt, da andre hold vil vise, at de også kan udspille dem.

FC København – Viborg FF

De forsvarende mestre fra FC København er kommet skidt fra start i den nye SAS Liga-sæson med kun et enkelt point på kontoen efter to runder. I denne runde møder de Viborg, som har en dårligere statistik, da de kommer til Parken med nul point i bagagen. Udover dette har viborgenserne heller ikke kunnet juble over en scoring endnu.

OB – AC Horsens

OB er det hold af medaljeaspiranterne, der er kommet bedst fra start med fire point ud af seks mulige. Dog har holdet mødt de to oprykkere, og kan forvente sig større modstand fra Horsens, som er kommet godt fra start. Horsens har nemlig hevet to sejre hjem efter at have været bagud med 1-0 i begge. Horsens har tidligere været kritiseret for defensivt spil, men holdet er nu blevet mere kreativt fremme på banen, og skaber dermed underholdende spil for tilskuere.

FC Nordsjælland – Lyngby

FC Nordsjælland har fået fire point i deres to første kampe, hvor de har mødt FCK og Brøndby. En flot start, som de håber på, at kunne forbedre med en sejr over oprykkerne fra Lyngby. De skal dog ikke regne med, at kunne komme sovende til kampen, da det bliver en hård kamp, eftersom Lyngby har fået blod på tanden efter deres overraskende uafgjorte resultat mod OB på Fionia Park.

FC Midtjylland – Brøndby IF

FC Midtjylland har modsat de fleste hold kun spillet en enkelt kamp indtil videre. Den tabte de 2-1, og skal gerne have en sejr for ikke at få for lang afstand til de øvrige tophold allerede. Brøndby er startet sæsonen med et nederlag og et uafgjort resultat, og hvis drømmen om medaljer skal leve videre, så skal holdet i gang med at hente resultater. Brøndby har ikke vundet 20 udekampe i træk, og kan sætte rekord, hvis de ikke vinder denne.

Esbjerg fB – AGF

Esbjerg er tophold efter de to første spillerunder, da de med sejre over Brøndby og Viborg har skrabet en målscore på 6-0 sammen. Udover det har holdet også vist flot spil på den sidste tredjedel af banen, og sikkert spil i de bagerste kæder. AGF har efter deres oprykning ikke overbevist folket om, at klubben vil blive i SAS Ligaen, og det ligner allerede en hård kamp om nedrykning til århusianerne, hvis de ikke finder kynismen frem.

Randers FC – AaB

Randers er kommet glimrende fra start med deres nye cheftræner Colin Todd, som har skaffet holdet to sejre. Holdet vil gerne fastholde den gode stime, men det kan blive svært mod AaB, som har ambitioner om medaljer. AaB spillede sin første kamp mod FCK, hvor de fik et uafgjort resultat på hjemmebane. En flot start på sæsonen, men klubben jagter en sejr på Essex Park.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu