Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 29. Runde

Dansk fodbold

AaB kan med en sejr hjemme mod AGF, næsten være sikker på at vinde mesterskabet. FC Midtjylland er tvunget til at vinde hjemme over Randers, for at have en mulighed for at vinde SAS Ligaen. Hvis FCK vil have medaljer, er de nødt til at vise bedre spil end de gjorde mod Horsens og da Ståle Solbakken har udtalt at han helst vil undgå Intertoto Cuppen, er FCK nødt til at vinde ude over FC Nordsjælland.

FC Midtjylland – Randers (Spilles 07/05, 18:30)

Ulvene er tvunget til at vinde i aften, hvis de vil lægge pres på AaB i kampen om guldet. Randers kan hverken nå det ene eller andet, men alligevel bør man forvente at Randers vil kæmpe for sejren, da det altid er sjovt at drille topholdene. Sidst de to hold mødtes på SAS Arena, var i efteråret, der vandt FCM 3-2 i et yderst spændende opgør. Til kampen i aften må Erik Rasmussen se bort fra, Leon Jessen, Baba Collins, Martin Raska, Salami og Magnus Troest. De to sidstnævnte sidder udenfor med karantæne. Kronjyderne må rejse til SAS Arena uden Jonas Damborg og Robert Arzumanyan. Robert sidder udenfor med karantæne.

OB – Esbjerg (Spilles 07/05, 19:00)

OB kan teoretisk set godt nå første pladsen, men det sker næppe, da de med fem kampe igen er 10 point efter AaB på første pladsen. Men når det er sagt, så har OB stadigvæk medaljer at spille om, i forhold til Esbjerg, som blot har æren at spille for. Esbjerg kommer til Fionia Park med selvtillid, da de i sidste runde slog Randers 3-2 på hjemmebane. De Striwede må til kampen i aften undvære, Thomas Helveg, Mads Timm og Djiby Fall. Fall sidder udenfor med karantæne, på grund af hans røde kort mod Lyngby for et par runder siden. Troels Beck må til aftenens kamp se bort fra Nicolai Høegh.

Brøndby – Viborg (Spilles 07/05, 20:30)

Brøndbys officielle målsætning fra foråret hed pokalsejr og top 4 i ligaen. Det bliver højst sandsynligt kun første målsætning der bliver holdt, men alligevel har Tom Køhlert udtalt at Brøndby vil klø på for at få flere point og dermed rykke længere op i tabellen. Viborg har på det sidste spillet godt, påtrods af de ligner den anden nedrykker. Til kampen i aften må Tom Køhlert undvære, Trond Andersen, Mikkel Bischoff, Martin Spelmann og Jacob Berthelsen, hvor de to sidstnævnte i stedet for at spille med førsteholdet, skal spille med andetholdet. Viborg må til aftenens sene kamp se bort fra Thomas Tengstedt.

AaB – AGF (Spilles 08/05, 18:30)

AaB kan med en sejr i morgen mod AGF, give sig selv en lille match bold i bestræbelserne på at vinde SAS Ligaen. AGF er stort set sikre på at undgå nedrykning, men de kan stadigvæk i teorien rykke ned, så derfor må det være et tændt AGF-hold at Ove Pedersen sender på banen. Til torsdagens kamp må den snart forhenværende cheftræner, Erik Hamren, se bort fra, Jacob Nordstrøm og Karim Zaza. AGF må til morgendagens kamp undvære, Lars Pleidrup, Olof Persson og Mads Jørgensen.

Lyngby – AC Horsens (Spilles 08/05, 18:30)

Lyngby er de seneste kampe gået fra deres normale 4-3-3 over i en 4-4-2 med diamantform. Det har udløst to point mod henholdsvis, Brøndby og OB. AC Horsens slog i mandags FCK med 3-2, kan Horsens følge op på de takter, bør de næsten være sikre på en sejr mod undertippede Lyngby, som ikke er at finde i SAS Ligaen i næste sæson. Lyngby må til kampen i morgen se bort fra, Anders Bjelland, Rang Shawkat, Marc Møller, Thomas Seidelin og Rasmus Christensen, som sidder udenfor med karantæne. Den Gule Fare må til kampen i morgen undvære, Anders Nøhr, Kasper Klausen, Babatunde og Magne Sturød.

FC Nordsjælland – FC København (Spilles 08/05, 20:30)

Nordsjælland fik ørene i maskinen, da Brøndby slog dem 3-0 i weekenden. Derfor må man forvente der vil komme en trodsreaktion fra Morten Wieghorsts mandskab. FCK er inde i en krise, senest tabte de 3-2 til Horsens, efter at have været foran 1-0. Hvis FCK vil have medaljer i den her sæson, bliver FCK nødt til at vinde kampen i morgen. FCN mangler til morgendagens sene kamp, Dennis Cagera, Jukka Santala og Johnny Lundberg. Løverne fra København må se bort fra, José Junior, Ulrik Laursen og Rasmus Würtz.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu