Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 28. Runde

Dansk fodbold

AaB kan tage det afgørende skridt mod mesterskabet i denne runde med en sejr over Viborg på udebane, imens at FCK og FC Midtjylland har kniven for struben mod henholdsvis AC Horsens på udebane og Lyngby på udebane. Udover de kampe har flere af midterholdene kampe om diverse placeringer.

AGF – OB (Spilles 03/05, 17:00)

AGF ser ud til at blive i SAS Ligaen, da de med fem runder igen er ni point foran Viborg på 11. Pladsen. AGF skal derfor blot bruge få point til for at være fuldstændig sikker på overlevelse i SAS Ligaen. OB derimod, de kæmper for at få medaljre. Hvis OB skal gøre sig nogen forhåbninger om medaljer, er en sejr kravet. AGF mangler til aftenens kamp, Lars Pleidrup, Olof Person og muligvis Mads Jørgensen som er lidt on/off resten af sæsonen, på grund af hans skrøbelige knæ. OB må til kampen i aften undvære, Bechara Oliviera, Thomas Helveg, Mads Timm, Djiby Fall og Anders Møller Christensen, de to sidst nævnte sidder ude med karantæne.

Lyngby – FC Midtjylland (Spilles 04/05, 14:00)

Lyngby er stort set sikker på at rykke ned, men alligevel mener Kasper Hjulmand at Lyngby vil kæmpe for sejre i deres sidste seks kampe. FC Midtjylland er tvunget til at vinde kampen i morgen, hvis de stadigvæk skal have en chance for at blande sig i mesterskabs-kampen. Lyngby mangler til kampen i morgen, Thomas Seidelin, Nicolai Melchiorsen, Anders Bjelland, Marc Møller, Rang Shawkat og muligvis Rune Petersen som er tvivlsom. Ulvene fra Midtjylland mangler til kampen, Baba Collins, Martin Raska og Leon Jessen.

Brøndby – FC Nordsjælland (Spilles 04/05, 16:00)

Brøndby kan ikke nå mere i den her sæson, men alligevel har Tom Køhlert udtalt at Brøndby vil kæmpe for at få en bedre placering end den nuværende 9. Plads. FC Nordsjælland kan med lidt held spille sig op på en plads i ligaen der giver europæisk deltagelse. Sidst de to hold mødtes var i starten af foråret, hvor de mødtes på Farum Park, kampen endte 1-0, men med lidt mere skarphed kunne Brøndby mindst have fået det ene point. Brøndby mangler til morgendagens kamp, Mikkel Bischoff, Trond Andersen, Morten ”Duncan” Rasmussen og Nicolai Agger, de to sidst nævnte er tvivlsomme, ydligere forventes det at Brøndby vil spare nogen af de spillere, der er trætte oven på pokaltriumfen i torsdags. Morten Wieghorst må til kampen i morgen se bort fra Johnny Lundberg, Dennis Cagera, Jukka Santala og Andreas Dahl, som sidder ude med karantæne.

Esbjerg – Randers (Spilles 04/05, 16:00)

Esbjerg kan ikke nå mere i ligaen, da de med seks runder igen ligger nummer otte med 11 point op til europæisk deltagelse. Esbjerg må uden tvivl være skuffet, efter at de tabte 3-2 til Brøndby i pokalfinalen i torsdags og derfor må det være et tændt Esbjerg-hold, som Troels Bech sender på banen. Randers er ligesom Esbjerg, havnet i ene mands-land, uden at kunne nå det ene eller andet. Esbjerg mangler til kampen i morgen kun Nicolai Høegh, men det forventes at spillere der er trætte efter pokalfinalen mod Brøndby sidder over. Randers mangler til kampen i morgen, Jonas Damborg og Carsten Fredgaard, som sidder udenfor med karantæne.

Viborg – AaB (Spilles 04/05, 18:00)

Der skal ske mirakler, hvis Viborg er at finde i SAS Ligaen i næste sæson. Selvom Viborg ligner en nedrykker, kæmper spillerne alligevel til det sidste, hvilket på det sidste har givet har flotte resultater, ved blandt andet at spille 1-1 hjemme mod FCM. AaB kan med en sejr ligge pres på FC København, som med bliver tvunget til at vinde, hvis de stadigvæk vil have en chance for at vinde guld. Viborg mangler til søndagens sene kamp, Thomas Tengstedt og Mikkel Rask, som har karantæne. Guldaspiranterne fra AaB mangler til kampen, Anders Due, Karim Zaza, Jacob Nordstrøm, Lars Nilsson, Siyabonga Nomvethe, Martin Pedersen og Ronnie Schwartz, de to sidstnævnte har karantæne.

AC Horsens – FC København (Spilles 05/05, 19:00)

AC Horsens har hidtil været en af sæsonens positive overraskelser, da de med fem runder igen ligger på 6. Pladsen. FC København har derimod været en af sæsonens skuffelser, da alle forventede de med dyre indkøb af blandt andet, Ulrik Laursen, Rasmus Würtz og Libor Sionko ville ligge nummer et. FCK er derfor tvunget til at vinde resten af deres kampe, hvis de vil vinde SAS Ligaen igen. Den Gule Fare mangler til mandagens kamp, Anders Nøhr, Babatunde, Kasper Klausen, Magne Sturød, Søren Friis og midtbaneprofilen, Henrik Hansen. De to sidstnævnte sidder udenfor med karantæne. FCK mangler til rundens sidste kamp, José Junior, Ulrik Laursen og Rasmus Würtz.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu