Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 26. Runde

Dansk fodbold

26. runde byder på et topopgør på SAS Arena hvor FC Midtjylland tager imod AC Horsens. FC Nordsjælland spiler hjemme på Farum Park imod Esbjerg i kampen om 6-7. pladsen. Det og meget mere bringer vi i optakten til 26. runde i SAS Ligaen.

Odense Boldklub – Viborg FF (Spilles onsdag d. 23-4-2008 kl. 18.00)

OB kommer med selvtilliden i behold fra weekendens opgør hvor de vandt 2-0 på Brøndby Stadion. I den kamp lykkedes det fynboerne at gå hårdt til den og være kyniske foran mål. Viborg overraskede i sidste runde på hjemmebane da de tog point fra medaljeaspiranterne fra FC Midtjylland. Til aftenens opgør mangler OB unge Anders Jacobsen, Bechara Oliviera, Mads Timm, Moustapha Papa Diop, Thomas Helveg og profilen Johan Absalonsen som har karantæne. Viborg mangler Jakob Glerup, Morten Bertolt, Jesper Andersen, Rurik Gislason og Thomas Tegnstedt.

Lyngby BK – Brøndby IF (Spilles onsdag d. 23-4-2008 kl. 18.00)

Lyngby mødte i sidste runde AGF på udebane, i en kamp hvor oprykkerholdet blev spillet ud af banen til tider og Lyngby har derfor noget at rette op på. Brøndby har også noget at rette op på, da de på hjemmebane tabte 2-0 til OB, måske var det et misvisende resultat, men Brøndby var slet ikke med i kampen i første halvleg, dog kampen de meget bedre med til sidst, men lige lidt hjalp det. Lyngby mangler til aftenens kamp Anders Bjelland, Rang Shawkat, Marc Møller, Nicolai Melchiorsen og Thomas Seidelin. Brøndby må til aftenens kamp undvære Kasper Lorentzen, Trond Andersen og Peter Madsen, Mark Howard og Martin Retov som alle spares med henblik på pokalfinalen.

FC Midtjylland – AC Horsens (Spilles onsdag d. 23-4-2008 kl. 20.00)

FC Midtjylland fejlede i weekenden på udebane mod Viborg, hvor midtjyderne kun fik 1-1, så det bliver med stor sandsynlighed et revanchetørstigt FCM-hold Erik Rasmussen sender på banen. AC Horsens slog i weekenden FC Nordsjælland i kampen om de midterste pladser i tabellen. Med weekendens sejr er Horsens kun fire point fra en bronzemedalje, hvilket kan få undertippede Horsens til at spille over evne. FC Midtjylland mangler til aftenens kamp Alijore Oluwafemi, Mikkel Thygesen, Martin Raska, Winston Reid og Leon Jessen. Den Gule Fare mangler Kasper Klausen, Magne Sturød, Lars Jensen, Steffen Lauser og Kenneth Emil Petersen som har karantæne.

FC København – Aarhus Gymnastik Forening (Spilles torsdag d. 24-4-2008 kl. 18.30)

FC København har ikke fået en sejr i de sidste tre ligakampe, hvilket københavnerne bliver nødt til at rette op på, hvis de vil være med i kampen om guldet. Senest tabte FCK på udebane til Randers. AGF kommer med en sejr fra weekendens bundkamp mod Lyngby. AGF styrede kampen fra start til slut og burde have vundet mere end 3-1. Løverne fra FCK mangler til torsdagens kamp Lasse Qvist, Niclas Jensen, José Junior, Rasmus Würtz, Ulrik Laursen og profilen Jesper Grønkjær. Århusianerne mangler til kampen i morgen Anders Kure, Lars Pleidrup, Olof Person og muligvis Mads Jørgensen som er tvivlsom.

FC Nordsjælland – Esbjerg fB (spilles torsdag d. 24-4-2008 kl. 18.30)

FC Nordsjælland tabte i weekendens runde 2-0 på udebane til AC Horsens. Det bliver derfor et FCN-hold som vil revanche den dårlige indsats mod Horsens. Esbjerg er et af ligaens pt. mest formstærke hold, hvilket deres seneste resultater også viser, senest med et uafgjort resultat på hjemmebane mod ligaens nummer et, AaB. Morten Wieghorst må til kampen i morgen se bort fra Bo Storm, Jukka Santala og Johnny Lundberg. Formstærke Esbjerg mangler til kampen Jesper Bech og Kristian Flittie Onstad, som begge har karantæne.

Aalborg BK- Randers FC (spilles torsdag d. 24-4-2008 kl. 20.30)

SAS Ligaens nummer et mødte i sidste runde Esbjerg på udebane. I en lige spillet kamp endte det med remis. Randers tog i sidste runde hjemme på Essex Park imod mestrene fra FCK, Kronjyderne vandt kampen 2-1, så det bliver et hold med selvtillid at Colin Todd sender på banen torsdag aften. AaB mangler til kampen Jacob Nordstrøm, Lasse Nielsen, Karim Zaza og Thomas Enevoldsen som har karantæne. Randers mangler til kampen Jonas Damborg, Issah Ahmed og Bedi Buval som har karantæne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu