Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 24. Runde

Dansk fodbold

24. spillerunde byder på topopgørerne mellem OB mod FCK og FC Midtjylland mod AaB. Du får et fyldigt overblik her.

Brøndby IF – Esbjerg fB (Spilles lørdag d. 12-04-2008 kl. 17.00)

I sidste runde var Brøndby på besøg i Horsens, hvor Brøndby vandt 3-1 efter en kamp hvor Brøndby sad på begivenhederne fra starten, det vil de højst sandsynligt gøre igen. Til opgøret mod Esbjerg mangler Brøndby, David Willams, Jean-Philippe Peguero, Mikkel Bischoff, Jacob Berthelsen, Kasper Lorentzen og Trond Andersen. Esbjerg mødte i sidste runde Lyngby på hjemmebane i en meget spænende kamp, hvor Esbjerg noget heldigt vandt 2-1. Til dagens kamp må Esbjerg undvære Niki Zimling, Jesper Jørgensen og Jesper Lange. Værd at notere sig er at begge hold spillede pokalsemifinale i ugens løb, hvor begge hold vandt over henholdsvis FC Midtjylland og FC København, så det er to hold med selvtillid der mødes.

FC Midtjylland – Aalborg BK (Spilles søndag d. 13-04-2008 kl. 14.00)

Sidste søndag spillede FC Midtjylland en kanon kamp i Parken mod FC København, hvor de slog ”Byens Hold” 2-0 efter en taktisk klog kamp af Ulvene. Til kampen i morgen mangler FC Midtjylland Femi, Winston Reid og Martin Raska. AaB havde i sidste runde besøg af FC Nordsjælland, AaB spilede langt fra deres bedste kamp, men de vandt alligevel 3-1. AaB mangler til opgøret, Jacob Nordstrøm. Lasse Nielsen og Karim Zaza. I løbet af ugen har FC Midtjylland spillet pokalkamp på Brøndby stadion, hvor Midtjyderne tabte hele 3-0, men til den kamp sparede Erik Rasmussen mange nøglespillere.

Lyngby – Randers FC (Spilles søndag d. 13-04-2008 kl. 16.00)

Lyngby var i sidste runde på besøg i Esbjerg, hvor Lyngby var uheldige med at tabe 2-1. Lyngby mangler til kampen i morgen, Anders Bjelland, Nicolai Melchiorsen, Rasmus Marvits, Marc Møller, Rang Shawkat og Thomas Seidelin. Randers mødte i sidste runde OB på hjemmebane, i en kamp hvor Randers i store perioder af kampen blev hårdt presset af OB, Randers tabte kampen 2-0. Til opgøret i Lyngby i morgen mangler Randers, Issah Ahmed, Marc Nygaard og Jonas Damborg.

FC Nordsjælland – Aarhus Gymnastik Forening (Spilles søndag d. 13-04-2008 kl. 16.00)

FC Nordsjælland mødte sidste søndag AaB på udebane, i en kamp hvor FCN spillede frisk til tabte de 3-1 til AaB. Til kampen i morgen sidder Bo Storm og Jukka Santala på tribunen. AGF mødte i sidste uge Viborg i en typisk bundkamp med masser af fight, kampen endte 0-0. AGF mangler til kampen i morgen Dioh Williams, Olof Persson, Lars Pleidrup og Niels Kristensen.

Odense Boldklub – FC København (Spilles søndag d. 13-04-2008 kl. 18.00)

OB spillede i sidste runde mod Randers på udebane, OB vandt fortjent kampen 2-0 efter de havde styret begivenhederne hele kampen igennem. Til opgøret på Fionia Park mangler De Striwede, Mads Timm og Thomas Helveg. FCK er inde i den største sportslige nedtur siden Ståle Solbakken trådte til som træner, i sidste runde tabte ”Byens Hold” med 2-0 i Parken til FCM og i ugens løb tabte de også i pokalturneringen med 1-0 til Esbjerg – også i Parken. Til morgendagens topopgør mangler FCK, Hjalte Bo Nørregaard, Michael Gravgaard og Lasse Qvist.

Viborg FF – AC Horsens (Spilles mandag d. 14-04-2008 kl. 19.00)

Viborg mødte sidste mandag AGF i bundopgøret, kampen var et typisk bundopgør som endte 0-0. Til kampen på mandag mangler Viborg, Christian Muomaife, Rurik Gislason, Robert Åhman-Persson og Thomas Tengstedt. AC Horsens havde i sidste runde besøg af Drengene Fra Vestegnen hvor de tabte 3-1 efter total Brøndby dominans igennem det meste af kampen. Til mandagens kamp mangler Den Gule Fare, Kasper Klausen, Magne Sturød, Thomas Kortegaard, Lars Jensen og Steffen Lauser.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu