Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 22. Runde

Dansk fodbold

Vi klæder dig traditionen tro endnu en gang på til denne rundes SAS Liga-opgør. Runden starter ud med et topopgør på Fionia Park, hvor FCM kommer på besøg, mens runden afsluttes med et sandt top mod bund-brag, når FCK gæster Viborg Stadion. Vi bringer dig overblikket over denne 22. runde af SAS Ligaen.

OB – FC Midtjylland (Spilles lørdag d. 29-03-2008 kl. 17:00)

Der er dømt topbrag, når midtjyderne møder fynboerne på Fionia Park. FCM ligger på en tredjeplads blot tre point foran OB på en fjerdeplads – OB har dog spillet en kamp mindre, men der er ingen tvivl om, at kampen vil blive intens. OB har ikke tabt deres seneste elleve hjemmekampe i SAS Ligaen, mens FCM ikke har tabt deres seneste tre udekampe. OB’s Helveg, Oliveira og Timm er alle skadede, mens FCM må se bort fra Oluwafemi, Weinkouff, Klimpl og Reid.

AC Horsens – Randers FC (Spilles søndag d. 30-03-2008 kl. 14:00)

AC Horsens startede sæsonen ud som lyn og torden, men i dette forår har holdet ikke just imponeret. “Den Gule Fare” har nemlig ikke vundet deres seneste tre kampe. Randers er derimod ubesejret i deres seneste to ligakampe. Der er blot et point, der skiller de to mandskaber i tabellen. AC Horsens’ Søgaard, Klausen, Sørensen, Jensen, Sturød og Lauser misser alle morgendagens opgør, grundet skader. Randers FC’s skadesliste er lidt smallere. Damborg, Nygaard og Sane er navnene på denne.

AGF – Esbjerg fB (Spilles søndag d. 30-03-2008 kl. 16:00)

Oprykkerne fra AGF ligger med deres seneste nederlag på en 10. plads, men de har fortsat en solid afstand til bunden. To pladser over århusianerne finder man Esbjerg fB, der er det mest scorende hold i denne sæson. AGF må se bort fra Williams, Arnason, Pleidrup, Kristensen, Graulund og Lindkvist, mens EfB ikke kan benytte sig af Lange og Zimling, der begge er skadet.

Lyngby – FC Nordsjælland (Spilles søndag d. 30-03-2008 kl. 16:00)

Ligaens absolutte bundhold Lyngby, der står noteret for ti point i 20 kampe, har ikke vundet deres seneste syv SAS Liga-opgør. FC Nordsjælland har en noget bedre statistik, de er nemlig ubesejrede i deres seneste to kampe. Bo Storm er fortsat ikke klar for gæsterne. Lyngby BK må undvære de skadede Bjelland, Møller, Shawkat samt Seidelin, mens Håkonsson har karantæne.

Brøndby IF – AaB (Spilles søndag d. 30-03-2008 kl. 18:00)

Midterholdet Brøndby møder førerholdet AaB søndag. Brøndby tabte deres seneste kamp 1-0, efter de var ubesejret i deres seneste tre ligakampe. AaB har det utroligt vanskeligt på Brøndby Stadion. De bolsjestribede har nemlig kun hentet to sejre i 30 kampe på BIF’s hjemmebane, og med Brøndbys fem sejre i træk på hjemmebane, tegner kampen til at blive yderst spændende. Williams, Berthelsen, Peguero, Lorentzen, Bischoff, Rasmussen, Madsen og Andersen vil ikke være at finde i BIF-truppen, grundet skader.

Viborg – FC København (Spilles mandag d. 31-03-2008 kl. 19:00)

Runden afsluttes i Viborg, hvor det nedrykningstruede Viborg-mandskab for besøg af topholdet, FC København. FCK har vundet de sidste fire gange, de har besøgt Viborg i ligaen. Viborg har dog ikke tabt deres seneste fem ligaopgør på hjemmebane. Viborg har alvorligt brug for point mandag, hvis de ikke skal rykke ned i 1. division. Lasse Qvist er skadet for FCK, mens VFF’s Sennels, Frandsen og Tengstedt alle misser mandagens kamp, grundet skader.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu