Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 2. Runde

Dansk fodbold

SAS Ligaen kører igen på fulde drøn, og i denne weekend drejer det sig om anden runde. Brøndby vil gerne blande sig i topstriden i denne sæson, og lørdag møder de blå/gule de forsvarede danske mestre, AaB. Derudover skal titelkandidaterne fra FC København en tur til Randers. Du får et overblik over samtlige kampe i denne runde lige her.

Brøndby IF – AaB (Spilles lørdag d. 26-07-2008 kl. 17:00)

I sidste sæson havde AaB et godt tag på Brøndby. De sejrede således i alle tre indbyrdes kampe, og lukkede ikke et eneste mål ind i de tre kampe. Statistikken taler altså imod Tom Køhlerts mandskab, men alligevel ser Brøndbys chancer for point i denne kamp gode ud. I første runde besejrede vestegnsklubben FCN, mens AaB tabte til sidste års sølvvindere, FCM. Derudover er gæsterne også ramt af skader. Kasper Risgård og Michael Beaucham er begge skadet, mens Thomas Enevoldsen og Michael Jakobsen kun lige er blevet deres skader kvit. Derudover er Martin Pedersen ude med karantæne. I Brøndby-lejren kan man glæde sig over, at Morten Duncan Rasmussen er meldt klar til kamp. De må undvære Anders Randrup, Martin Ericsson og Nikolaj Agger, men det ligner ikke så stor en svækkelse. Det er Brøndbys første hjemmebanekamp i denne sæson, og mon ikke mange fans er klar til at tage imod deres helte. Brøndby må påtage sig favoritværdigheden.

Esbjerg fB – Vejle (Spilles søndag d. 27-07-2008 kl. 14:00)

Esbjerg spillede godt i deres premiere kamp, men måtte tage hjem fra Parken med et nederlag på 1-0 til FCK. Hvis de formår at bygge videre på de gode takter, ser det dog ud til, at der er gode chancer for point i søndagens kamp mod oprykkerne Vejle. Vejle tabte 3-1 til formstærke OB på hjemmebane, og får det næppe nemt i Esbjerg. Søndagens hjemmehold viste i kampen mod FCK flot pasningsspil og farlighed i offensiven. Dog skal skytterne indstille sigtekornene noget bedre, hvis chancerne skal omsættes til mål. Vejle viste usikkerhed i forsvaret, og får noget at se til, hvis Esbjerg finder det gode offensive spil frem igen. Værterne må siges at være store favoritter til at sejre.

SønderjyskE – FC Midtjylland (Spilles søndag d. 27-07-2008 kl. 16:00)

SønderjyskE havde ikke meget at byde på i deres første sæsonkamp, da de blev sendt hjem med et 2-0-nederlag til Horsens. Der skal således findes helt andre takter frem, hvis point i søndagens kamp mod sidste sæsons nummer to, FCM, skal være realistisk at tro på. Midtjyderne satte i deres første kamp de forsvarende mestre, AaB, på plads, da de sejrede med 2-1 på udebane. I denne kamp var Midtjylland gode til at spille bolden rundt og vente på den rigtige mulighed, hvor de slog til. SønderjyskE skal i første omgang forsøge at stå godt i forsvaret, og prøve at holde det stærke FCM-hold. SønderjyskE har ikke nogen skader at bekymre sig om. I Midtjylland er Frank Kristensen, Leon Jessen og Ken Fagerberg ude. Det ændrer dog ikke på, at gæsterne er favoritter.

Randers FC – FC København (Spilles søndag d. 27-07-2008 kl. 17:30)

Begge hold kommer til kampen med selvtilliden i orden, efter det blev til sejre over henholdsvis AGF og Esbjerg i første runde. I sidste sæson havde Randers et godt tag på FCK, da de vandt to ud af tre opgør. Den sidste kamp endte med en sejr til københavnerne. Om det får nogen betydning for denne rundes kamp er tvivlsomt, men vi kan i hvert fald forvente en spændende kamp. Randers er uden Jonas Damborg til kampen, mens gæsterne må tage til Randers uden Jesper Grønkjær, Mikael Antonsson og Ramus Würtz. Efter en tredjeplads i sidste sæson er løverne fra København sultne efter succes, mens Randers nok på forhånd vil være tilfredse, hvis de kan få uafgjort i denne kamp.

AGF – AC Horsens (Spilles mandag d. 28-07-2008 kl. 19:00)

Mandag aften løber sidste kamp af staben. Det drejer sig om AGF og Horsens, der kom forskelligt fra start i den nye sæson. AGF tabte 3-1 til Randers, men Horsens hentede en sikker sejr på 2-0 over SønderjyskE. Gæsterne kommer altså til opgøret med selvtillid og tro på, at de kan få en god sæson igen i år. AGF’erne kan glæde sig over hjemmebanefordel i kampen, og tilskuerne vil med sikkerhed gøre hvad de kan for at hjælpe holdet til sejr. I sidste sæson var det Horsens, der gjorde det bedst i de indbydes kampe. De vandt to af de tre kampe, mens den sidste endte uafgjort. Det var netop i AGF, at de to sejre kom hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu