Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 17. Runde

Dansk fodbold

I syttende runde af landets bedste fodboldrække møder de forsvarende mestre, F.C. København hjemme i Parken OB. I Aalborg er der dømt topkamp, når ligaens toer AaB tager imod ligaens nummer tre, FC Midtjylland. Få et overblik over alle rundes kampe her.

F.C. København – OB (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 17:00)

Spillet har på det seneste langt fra været prangende fra de forsvarende danske mestre, og det viser resultaterne også. Fire point er det blevet til i de sidste tre kampe. Dette via en sejr i Århus, uafgjort mod Midtjylland og et nederlag hjemme i Parken til Randers. Gæsterne fra Odense har heller ikke vist skræmmende styrke i deres seneste kampe. Det er blevet til to uafgjorte 0-0-kampe mod Brøndby og Randers, og en sejr på udebane over Viborg. Derfor kan der forventes et tæt opgør i Parken.

Randers FC – Lyngby (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 14:00)

Randers ser ud til at være tilbage på sporet, efter at være gået lidt ned efter en ellers god sæsonstart. Holdet har hentet imponerende sejre i Parken over FCK og på hjemmebane over AaB. Til denne kamp mod oprykkerne Lyngby, må Randers undvære Issah Ahmed, der har karantæne. Gæsterne har tabt deres seneste tre opgør, og ser ud til at få det svært. Morten Christiansen er også ude med karantæne, mens flere spillere døjer med mindre skader. Det ligner en hjemmebanesejr i dette opgør.

AC Horsens – Viborg (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 16:00)

Horsens har startet denne sæson flot, men spillet på det seneste har ikke været nær så godt, og på Brøndby Stadion i sidste runde var holdet næsten helt væk, og tabte hele 3-0. Hjemmeholdet må undvære Henrik Hansen, der har karantæne, og det kan vise sig at blive dyrt, da netop Hansen har stået for det meste i offensiven på Horsens-holdet. Viborg er under nedrykningsstregen, og holdet har hårdt brug for en sejr. Det bliver dog svært i denne udebanekamp, hvor der skal en god indsats til, hvis holdet vil have point med hjem.

AaB – FC Midtjylland (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 16:00)

Der venter et rigtig spændende opgør i Aalborg, hvor AaB tager i mod Midtjylland. Begge hold er helt med fremme i tabellen, og derfor er de tre point meget vigtige for begge hold, der med point-tab med en sejr vil kunne overtage førstepladsen i ligaen. Hjemmeholdet er det af de to hold, der viste bedst form inden landsholdspausen, hvor de blandt andet slog Nordsjælland og Esbjerg. Midtjylland har i de sidste tre kampe spillet uafgjort i to, og vundet over Viborg.

Esbjerg fB – Brøndby IF (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 18:00)

Esbjerg har været uberegnelige i dette efterår, hvor holdet har scoret mange mål, men samtidig har lukket mange ind. Efter to nederlag til Nordsjælland og AaB fulgte en sejr over bundproppen Lyngby, og det gør, at Esbjerg hænger med i midterfeltet. Brøndby har hentet 13 point i de sidste fem kampe, og har imponeret efter en meget dårlig sæsonstart. Senest hentede Brøndby en sejr på hjemmebane over Lyngby, og det er på hjemmebane, at Brøndby har hentet de fleste point indtil videre. Holdet har haft det svært på udebane, men kan med en sejr for alvor vise, at de er på vej tilbage.

AGF – FC Nordsjælland (Spilles mandag d. 26-11-2007 kl. 19:00)

Efter et nederlag til F.C. København hentede AGF i sidste spillerunde en sejr over Viborg på udebane. Holdet er lige over nedrykningsstregen, hvorfor en sejr på hjemmebane over Nordsjælland vil lune. Udeholdet løb i sidste runde ind i et nederlag til AaB på hjemmebane, og er placeret i midten af tabellen. Skal holdet med op og blande sig om de spændende pladser skal der hentes en sejr i denne kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu