Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 16. Runde

Dansk fodbold

SAS Ligaens 16. runde byder på topbrag i Midtjylland, hvor ulvene tager imod løverne. Runden byder også på et bundopgør, når AGF gæster Viborg i rundens sidste kamp mandag, hvor viborgenserne skal forsøge at rejse sig ovenpå trænerteamsfyringen. Vi bringer dig hele overblikket over denne sekstende spillerunde.

Brøndby IF – AC Horsens (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 17:00)

Brøndby er efterhånden ved at finde sit gamle jeg, trods uimponerende præstationer i de seneste kampe, er holdet ubesejret i deres seneste fem ligakampe. Hjemmeholdet er svækket på midtbanen, hvor Samuel Holmén har karantæne, mens Martin Ericsson er skadet. ACH har kun fået fire point på kontoen i deres seneste tre kampe, men de har også mødt væsentlig sværere modstandere end Brøndby. Deres sidste indbyrdes opgør endte 4-2 til AC Horsens.

OB – Randers FC (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 14:00)

OB’erne har hentet syv point i deres seneste tre kampe, der har dog været småt med målene. Johan Absalonsen er tilbage, og han kan blive en vigtig brik i offensiven. Både Jan Tore Ophaug og Ulrik Laursen er stadig ude med skader. Randers startede som bekendt sæsonen som lyn og torden, formen dalede dog langsomt nedad, men nu er kronjyderne ved at være tilbage i topform, senest med deres 1-0-sejr over AaB. Randers må stadig se bort fra Alex Da Silva. Holdenes sidste indbyrdes kamp endte 0-0 i Randers.

Lyngby – Esbjerg fB (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 16:00)

Lyngbys spillede en flot første halvleg i sidste runde mod Brøndby IF, men i anden halvleg gik det galt for det unge Lyngby-hold. De måtte tage forlade banen med et 3-0-nederlag. Lyngby har ikke vundet i deres to seneste kampe, hvorfor en sejr vil give det unge hold lidt af selvtilliden tilbage. Alexander Fischer er ude med karantæne. Gæsterne fra Esbjerg har heller ikke vist toppræstationer i denne sæson. De har ikke hivet 3 point hjem i deres seneste fem kampe. De to holds seneste møde endte 6-1 til Esbjerg på Lyngby Stadion.

FC Nordsjælland – AaB (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 16:00)

FC Nordsjællands præstationer har været aldeles svingende på det seneste. Wieghorsts mandskab vandt deres seneste kamp mod Esbjerg 2-1, men spillede så runde forinden 1-2 mod Horsens. Holdet indtager i øjeblikket en syvendeplads med 23 point på kontoen. AaB seneste ligakamp tabte de 1-0 til Randers. Nordjyderne må undvære Martin Pedersen, der har karantæne til kampen.

FC Midtjylland – F.C. København (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 18:00)

Der er dømt topbrag søndag, når FCM tager imod FCK. FC Midtjylland har hentet fem point i deres seneste tre kampe, og de har haft svært ved at genfinde den form, som midtjyderne startede sæsonen ud med. Midtjyderne må se bort fra Claus Madsen og Babajide Collins, der begge er ude med skader. FCM har dog en mulighed for at sikre sig point søndag i og med, at FCK’erne højst sandsynligt er mærket af deres UEFA Cup-nederlag til Panathinaikos. FCK må undvære Gravgaard og Sionko, der begge har pådraget sig skader. Holdenes seneste opgør endte 0-0 i Parken.

Viborg – AGF (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 19:00)

Viborg har ikke leveret varen i denne sæson, hvilket trænerteamet Anders Linderoth og Tommy Møller Nielsen fik at mærke i går, i form af en fyreseddel. Holdet er kun noteret for tre ligasejre i denne sæson, og de har ikke vundet deres seneste seks ligakampe, hvilket placerer dem på en foreløbig 11. plads. AGF indtager i øjeblikket en 10. plads, og de har heller ikke vist prangende spil i denne sæson, senest tabte de til FCK 2-0. De to holds seneste indbyrdes opgør endte 2-0 til Viborg på deres hjemmebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu