Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 12. Runde

Dansk fodbold

Brøndby skal nok en gang forsøge at bryde udebanekomplekset, når de gæster Viborg i rundens første kamp. F.C. København skal forsøge at følge op på succesen i UEFA Cuppen mod Nordsjælland. Vi bringer et overblik over alle rundens opgør.

Viborg FF – Brøndby IF (Spilles lørdag den 6-10-2007 kl. 17:00)

Der er dømt bundgyser i Viborg, når rækkens nummer ni tager i mod nummer 11 fra Brøndby. Vestegnens drenge jagter fortsat en sejr på udebane, så udebanekomplekset kan blive brudt. Hjemmeholdet har tabt deres sidste to kampe i ligaen, men de vil med en sejr i denne kamp kunne ligge lidt afstand til nedrykningsstregen. Brøndby er heller ikke godt kørende, og har således blot fået et enkelt point i de sidste tre kampe. Sidst holdet var i Jylland og spille slog de Silkeborg i landspokalen, men det er ikke lig med sejr mod Viborg. Det ligner en tæt kamp, som godt kunne ende uafgjort.

Randers FC – FC Midtjylland (Spilles søndag den 7-10-2007 kl. 14:00)

Randers er efter en god sæsonstart dalet længere og længere ned i tabellen, og er nu placeret som nummer syv. I de sidste fem-seks runder har holdet mistet terræn i forhold til konkurrenterne, og i sidste spillerunde blev det til et point mod kriseramte Brøndby. Gæsterne fra Midtjylland blev i midtugen sendt ud af UEFA Cuppen, da russiske Lokomotiv Moskva ikke viste nåde og kørte danskerne over. Randers må til denne kamp undvære Ralf Pedersen og Carsten Fredgaard, og det gør det kun sværere mod et godt udehold, som er favoritter til at sejre.

AC Horsens – Lyngby BK (Spilles søndag den 7-10-2007 kl. 16:00)

Horsens har med en rigtig god start efterhånden bidt sig fast i den bedre halvdel af tabellen. I de sidste to kampe er det blevet til fire point, og deres defensive spil i sidste sæson er i denne blevet til en ny og offensiv stil. Lyngby er derimod placeret på sidstepladsen i rækken, og hvis ikke holdet snart begynder at levere bedre resultater, må de en tur ned i 1. division igen. Det er specielt i den bagerste række, at det kniber for Lyngby, som lukker for mange mål ind. Derfor ligner det en sikker sejr til hjemmeholdet Horsens.

Esbjerg fB – OB (Spilles søndag den 7-10-2007 kl. 16:00)

Esbjerg er svingende i deres præstationer. Holdet scorer mange mål, men lukker også for mange ind, og det giver dem en 9. plads inden kampen mod OB. Udeholdet røg i torsdags ud af UEFA Cuppen til Sparta Prag, der sejrede i straffesparkskonkurrence. Esbjerg vil derfor udover hjemmebanen også have fordel af, at OB-spillerne har 120 minutter i benene fra torsdagens kamp. Dog har udeholdet klaret det noget bedre i ligaen, og derfor kunne dette godt ligne en uafgjort kamp.

F.C. København – FC Nordsjælland (Spilles søndag den 7-10-2007 kl. 18:00)

De forsvarende danske mestre, F.C. København, spillede sig via en 2-1-sejr over franske Lens videre i UEFA Cuppen. I ligasammenhæng ser det også godt ud. Holdet har vundet de seneste fire kampe, og har erobret førstepladsen tilbage. FCK har blot tabt en kamp i denne sæson, og det var netop mod denne rundes modstander, FC Nordsjælland. Udeholdet har genfundet formen, og har hentet syv point i de seneste tre kampe, og de er afgørende rykket væk fra nedrykningsstregen. Det er dog en svær opgave, der venter nordsjællænderne. De er plaget af mange skader, og FCK er godt kørende.

AGF – AaB (Spilles mandag den 8-10-2007 kl. 19:00)

AGF har ligesom det andet oprykkerhold, Lyngby haft en svær start i SAS Ligaen. Holdet er lige over nedrykningsstregen, kun bedre placeret end Lyngby og kriseramte Brøndby. AaB derimod har oplevet en bedre start, og her efter 11 kampe er holdet placeret som nummer tre. Fire point efter førerholdet, F.C. København. Holdet er også fortsat med i UEFA Cuppen, da det i torsdags lykkedes dem at sende Sampdoria ud af turneringen. Det ligner derfor en udebanesejr i denne kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu