Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 11. Runde

Dansk fodbold

Kriseramte Brøndby tager på hjemmebane imod Randers, der efter en god start er faldet længere ned i tabellen. FC Midtjylland møder oprykkerne fra AGF, mens FC København på hjemmebane skal forsøge at forsvare ligaens førsteplads mod Lyngby. Vi har kigget nærmere på rundens seks kampe.

FC København – Lyngby BK (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 17:00)

FC København er tilbage på førstepladsen, som de to foregående sæsoner har tilhørt de københavnske løver. I sidste weekend slog holdet Brøndby 1-0 på Brøndby Stadion, og i midtugen blev 1. divisionsklubben Fredericia sendt ud af landspokalen. Lyngby røg i midtugen også ud af landspokalen, hvor holdet tabte 2-4 mod Herfølge. I ligaen ser det ikke meget bedre ud for Lyngby, der er sidst i tabellen og har tabt de seneste tre kampe. Dermed ligner det en sikker sejr til hjemmeholdet, FC København.

AaB – Viborg FF (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 14:00)

AaB er godt kørende for tiden. I UEFA Cuppen er holdet fortsat med, i onsdag gik holdet videre i landspokalen med en sejr over FC Fyn og i ligaen har holdet vundet de sidste fire kampe. Viborg kom efter to sejre mod oprykkerne Lyngby og AGF ned på jorden igen, da det blev til et 4-0-nederlag i Odense. De ser dermed ikke ud til at have mange chancer i dette opgør, som hjemmeholdet AaB er klare favoritter til at vinde.

OB – Esbjerg fB (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 16:00)

Med en 4-0-sejr over Viborg i sidste spillerunde ser OB ud til at være på vej tilbage mod toppen af ligaen. Holdet er også videre i landspokalen, hvor de slog Hvidovre ud med 2-0, og nu er klar til at møde Brøndby. Udeholdet Esbjerg er ligeledes videre i landspokalen, hvor de på overbevisende vis slog Værløse BK. I sidste spillerunde blev det til en flot sejr på 2-0 over FC Midtjylland, og derfor er holdet ikke helt uden chancer i dette opgør mod OB, der dog er favoritter.

FC Midtjylland – AGF (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 16:00)

Hjemmeholdet Midtjylland havde en skidt sidste uge. Holdet er mere eller mindre færdige i UEFA Cuppen, hvor der skal en stor overraskelse til, hvis de skal gå videre. Samtidig mistede holdet førstepladsen i ligaen, da holdet tabte til Esbjerg. Til kampen mod AGF er både Magnus Troest og Maros Klipl ude med karantæne, og det betyder, at holdet må stille med et ungt midterforsvar. AGF tabte i sidste weekend 2-1 til FC Nordsjælland på eget græs, mens det i midtugen blev til en sejr i landspokalen over Thisted. Det ligner umiddelbart en hjemmesejr, men AGF vil angiveligt forsøge at udnytte Midtjyllands problemer i midterforsvaret.

Brøndby IF – Randers FC (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 18:00)

Brøndby er forsat ramt af krise, og holdet klarede sig lige akkurat videre i landspokalen med en smal 2-1-sejr på udebane mod Silkeborg. I sidste weekend spillede Brøndby faktisk en god kamp, men tabte alligevel, da FCK var på besøg. Til kampen mod Randers må holdet undvære Peter Madsen, der har karantæne, og Tobias Mikkelsen, der fortsat er skadet. Randers er efter en flot sæsonstart dalet længere ned i tabellen, og holdet har ikke vundet i de sidste fire kampe. Vi har derfor en spændende kamp i vente, som kan tippe til begge sider. Det kunne dog godt ligne en uafgjort kamp.

FC Nordsjælland – AC Horsens (Spilles mandag d. 01-10-2007 kl. 19:00)

Rundens sidste kamp står i mellem ligaens nummer seks og tre. FC Nordsjælland ligger lige midt i tabellen, og i sidste spillerunde slog holdet på udebane oprykkerne fra AGF med 1-2. AC Horsens har overrasket de fleste, og er indehavere af en flot tredjeplads. Det skal blive spændende at se, om holdet kan fortsætte den gode form, eller om de vil falde ned i tabellen ligesom Randers, som netop var modstanderen i sidste runde. Den kamp vandt Horsens 1-0. I denne kamp har Nordsjælland fordel af hjemmebane, men Horsens har vist god form på det seneste.Kommentér

2 kommentarer til “Optakt: SAS Ligaen 11. Runde

  1. Lasse Hansen siger:

    Lyngby nakker FCK!

    Så er det sagt!

  2. Nichlas siger:

    Det samme gør brøndby. Så er det sagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu