Наши партнеры

MenuOptakt: SAS Ligaen 10. Runde

Dansk fodbold

I denne runde af SAS Ligaen er der flere spændende opgør på programmet. Kriseramte Brøndby møder mesterskabsfavoritterne FC København, mens FC Midtjylland skal forsøge at forsvare førstepladsen i udebanekampen mod Esbjerg.

AGF – FC Nordsjælland (Spilles den 22-9-2007 kl. 17:00)

AGF har ikke vundet på hjemmebane i denne sæson, og FC Nordsjælland er uden sejr på udebane. I sidste weekend sikrede AGFs nye angriber Dioh Williams holdet tre vigtige point, da han scorede kampens enlige mål da holdet mødte Randers. Nordsjælland har været rigtig godt spillende på hjemmebane, men på udebane har det knebet. AGF er kommet bedre med, og derfor ligner dette opgør en uafgjort kamp.

Lyngby BK – AaB (Spilles den 23-9-2007 kl. 14:00)

Oprykkerne fra Lyngby skal til at præstere, hvis ikke de vil en tur ned i 1. division igen. De andre nedrykningskandidater, AGF og Viborg, har på det seneste vist stigende formkurver, og det gør det bare endnu mere nødvendigt for Lyngby at komme i gang. AaB er inde i en suveræn stime og har vundet deres tre sidste kampe. I midtugen fik holdet tilmed et flot uafgjort resultat med ham fra Sampdoria i UEFA Cuppen. Hvis AaB kan holdet det flotte niveau får Lyngby det svært i denne kamp.

AC Horsens – Randers FC (Spilles den 23-9-2007 kl. 16:00)

I sidste spillerunde tabte Horsens knebent, da de var på besøg hos FC København i Parken. Holdet spiller i øjeblikket flot fodbold, mens Randers efter en flot sæsonstart er gledet længere ned i tabellen. Randers har på det seneste spillet uden mod, og hvis det fortsætter sådan, skal de snart begynde at kigge efter nedrykningsstregen igen. Horsens er godt kørende, og har tilmed fordel af hjemmebane i denne kamp, som de via deres gode form er favoritter til at vinde.

Brøndby IF – FC København (Spilles den 23-9-2007 kl. 16:00)

Dybdegående optakt bringes på kampdagen.

Esbjerg fB – FC Midtjylland (Spilles den 23-9-2007 kl. 18:00)

Esbjerg er ikke godt kørende for tiden. Holdet har tabt de seneste tre kampe, og har flere nøglespillere på skadeslisten. Gæsterne fra Midtjylland er tophold i ligaen, men i midtugen tabte de lidt skuffende 1-3 til Lokomotiv Moskva i UEFA Cuppen. Ulvene har hentet de fleste af deres point på hjemmebane, men de skal også til at vinde på udebane, hvis mesterskabsdrømmene for alvor skal leve. De har gode chancer for en sejr i denne kamp mod et Esbjerg-hold, der ikke er godt kørende og nærmer sig nedrykningsstregen.

OB – Viborg FF (Spilles den 24-9-2007 kl. 19:00)

OB løb i seneste spillerunde ind i et nederlag til topholdet FC Midtjylland, og i midtugen var holdet i aktion i UEFA Cuppen. Her blev det til et godt uafgjort resultat på udebane mod Sparta Prag. Udfordrerne fra Viborg ser ud til at være på vej frem. I sidste spillerunde slog holdet oprykkerne fra Lyngby, og i runden før slog de det andet oprykkerhold AGF. OB har oplevet en bedre sæsonstart, og ligger bedre til i tabellen. Derfor er de også favoritter til denne rundes sidste kamp, hvor Viborg dog ikke er helt uden chancer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu