Наши партнеры

MenuOptakt: Roma – Inter

Italiensk fodbold

I aften kl. 18.00 tørner Roma og Inter sammen til deres første møde i Coppa Italia finalerne. Inter har uden tvivl statistikken med sig, men romerne vil helt sikkert søge revanche og vinde deres første trofæ i over fem år.

Som sagt har Inter statistikken med sig til finalerne. De to hold har mødt hinanden i de to sidste Coppa-finaler, begge er vundet sikkert af Inter. Desuden er disse to finaler – ligesom i år – startet på Olimpico.

De to hold har endvidere kæmpet om to trofæer tidligere i år. Først var det den Italienske Super Cup. Her lignede det en sikker sejr til Roma, da de efter blot 34 minutter var foran med tre mål. Inter formåede dog at tvinge kampen ud i forlænget spilletid, hvor Figo scorede til kampens resultat 4-3. Så stod den på Serie A. Her vandt Inter kampen i Rom, mens Roma for nyligt ordnede Inter i Milano. Inter formåede dog at sætte romerne ret nemt af i kapløbet om selve titlen, især i kraft af flotte udebane-resultater mod mindre hold.

Nu er det så blevet tid til revanche. Roma har på det seneste spillet bedre end Inter, de har bl.a. slået både Palermo og netop Inter ude. Desuden er Inter hårdt af fraværet af angrebs-esset Ibrahimovic, mens Roma har et par tvivlsomme i Pizarro og Vucinic, spillere der erstattes nemmere end Ibra.

Forventede opstillinger:

Roma: Doni; Panucci, Ferrari, Mexes, Chivu; Aquilani, De Rossi; Mancini, Perrotta, Taddei; Totti

Inter: Toldo; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Stankovic, Cambiasso, Zanetti; Figo; Crespo, Recoba

TotalBolds bud på kampen: Vi tror på en kamp med en del chancer i begge ender, Roma vinder dog 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu