Наши партнеры

MenuOptakt: Roma – Inter

Italiensk fodbold

Et traditionsrigt opgør venter i aftenens sene Serie A-kamp, hvor Roma tager imod mestrene fra Inter. Ingen af holdene har fået den ønskede sæsonstart, hvorfor der umiddelbart står mere end blot tre point på spil.

Roma viste senest i udebanenederlaget til Siena, at man i den indledende fase af sæsonen ikke har fået styr på sagerne, efter at man i løbet af sommeren foretog en række på papiret fornuftige indkøb. Blandt andre blev det franske stortalent Jérémy Menéz hentet i Monaco, John Arne Riise kom til fra Liverpool, og Julio Baptista skiftede den spanske hovedstad ud med den italienske med sit skifte fra Real Madrid. Indtil videre har man i de første seks kampe dog kun formået at skrabe syv point sammen, rækkende til en aktuel 14. plads. Imod sig har man ligeledes, at man til kampen må undvære anfører, Cristian Panucci, og midterforsvarskollegaen, Phillipe Mexés, der begge blev smidt ud i sidste runde.

Netop på kortstatistikken kan Inter til fulde følge konkurrenterne sydfra. Holdene har således identiske statistikker, når det kommer til uddelte kort med 14 gule og tre røde. De blå/sort-stribede fra Milano har over sommeren skabt den mest markante forandring på bænken, hvor det nu er José Mourinho, som trækker i trådende. På spillerfronten har man forstærket sig på kanterne og en enkelt gang centralt, med indkøbene af Mancini fra netop Roma, Ricardo Quaresma blev hentet i Porto, mens ghanesiske Suley Muntari blev købt fri af Portsmouth. For Inter bestod den seneste opgave i hjemmekampen mod Bologna, som blev sendt hjem med et 1-2-nederlag. Colombianske Nelson Rivas er eneste mand, milaneserne må undvære, grundet en længerevarende knæskade.

Forventede startopstillinger:

Roma:

Doni

Cicinho – Juan – Simone Loria – John Arne Riise

Alberto Aquilani – Daniele De Rossi

Rodrigo Taddei – Simone Perrotta – Mirko Vucinic

Julio Baptista

Inter:

Julio Cesar

Maicon – Ivan Cordoba – Marco Materazzi – Maxwell

Ricardo Quaresma – Esteban Cambiasso – Sulley Muntari – Mancini

Zlatan Ibrahimovic – Julio Cruz

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Inter står samlet set med de bedste muligheder, og har de seneste to sæsoner fået maksimalt udbytte på Stadio Olimpicio. En udesejr med scoringer til begge hold er derfor et oplagt bud. 1-2.

Skrevet af Peter Nielsen.Kommentér

En kommentar til “Optakt: Roma – Inter

  1. morinho siger:

    Jeg tror ikke på den startopstilling. Hvor er Adriano og Vieira henne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu