Наши партнеры

MenuOptakt: Real Madrid – Sevilla

Spansk fodbold

I aften skal det afgøres, hvilket af de to mandskaber, der kan række den første titel i vejret i denne sæson. Det andet af de to Super Cup-opgør sparkes i gang på Santiago Bernabéu, når Real Madrid på hjemmebane tager imod Sevilla, der har det bedste udgangspunkt med en 1-0-sejr på hjemmebane sidste søndag.

Spændingen er i højsædet til aftenens kamp. Med Sevillas spinkle sejr sidste søndag på 1-0, har Real Madrid absolut chance for at hugge Super Cup-trofæet for næsen af Sevilla.

For Real Madrids træner Bernd Schuster er opgøret den første betydningsfulde kamp på hjemmebane. Med det spil som Schusters stjernespækkede mandskab har leveret indtil videre, er klubbens fans slet ikke overbeviste om, hvilket spil de kommer til at se i aften.

Bernd Schuster råder dog atter over sidste sæsons topscorer Ruud van Nistelrooy, der allerede har bevist, at han også i denne sæson har et hav af mål i støvlerne. Således skulle hollænderen kun bruge to minutter på at score kampens første mål i torsdagens træningskamp mod Cádiz.

Schuster har dog valgt at lave et stort sats, da han har besluttet sig for, at sætte den yderst populære Guti af holdet til fordel for holdets nye hollandske forstærkning, Wesley Sneijder. Guti har ellers leveret et godt spil, hvor han har været en af de bærende kræfter i opstartsfasen, hvor han har tilført nogle gode offensive elementer.

Udover Wesley Sneijder får også Drenthe debut til aftenens opgør, hvor han sammen med Robinho på fløjen skal servere bolde til van Nistelrooy og Raúl helt i front.

Sevilla kan glæde sig over, at have holdets store angrebsprofil Kanouté tilbage. Han vil danne angreb med Luis Fabiano.

Danske Christian Poulsen forventes også, at være med fra start, mens der er såret tvivl omkring Daniel Alves, som dog er rejst med truppen til sin måske kommende hjemmebane. Hvis Alves ikke spiller, vil han højst sandsynligt blive erstattet af Hinkel.

Hvis Sevilla går hen og vinder, vil det være klubbens femte trofæ på blot 15 måneder.

De forventede startopstillinger:

Real Madrid: Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Miguel Torres – Diarra, Robinho, Drenthe, Sneijder – Raúl og Van Nistelrooy.

Sevilla: Palop – Alves, Boulahrouz, Fazio, Dragutinovic – Jesús Navas, Poulsen, Maresca, Duda – Luis Fabiano og Kanouté.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Real Madrid formår at hente en smal sejr hjem mod Sevilla. Der er ingen tvivl om, at denne kamp er utrolig vigtig for Schuster, da han med en sejr, dermed kan overbevise de mange kritikere der følger Real samt klubbens fans om, at han er den rette mand. Derfor tror vi, at Real Madrid vinder 1-0 over Sevilla i den ordinære tid, således at holdene skal spille i mere end 90 minutter i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu