Наши партнеры

MenuOptakt: Real Madrid – Getafe CF

Spansk fodbold

Lokalrivalerne Real Madrid og Getafe CF støder i aften sammen i ligaen, Primera Division. Storebroderen, hjemmeholdet Real Madrid, behøver tre point, hvis de fortsat skal gøre sig forhåbning om at hente mesterskabet, mens lillebroderen Getafe skal bruge en sejr til at rykke længere væk fra nedrykning.

Den bedste spanske række, Primera Division, træder ind i den afgørende fase. Blot syv spillerunder er der tilbage, før det med sikkerhed kan afsløres, hvem der løb med mesterskabet i denne sæson.

I bestræbelserne på at hente mesterskabet, er Kongeklubben Real Madrid fortsat med i kapløbet, men med seks point op til ærkerivalerne fra FC Barcelona, som ligger på førstepladsen, bliver det svært, hvis Real Madrid ikke vinder resten af kampene. Det er som minimum en nødvendighed, at de vinder i 34. spillerunde, hvilket er i starten af næste måned, hvor El Clasico skal afvikles.

I aften venter der Real Madrid en stor udfordring, når der er dømt lokalderby. Lillebroderen Getafe CF gæsterne Santiago Bernabeu. Værterne Real Madrid er ubesejrede i deres seneste 16 ligakampe, og derved er deres holdmorale med garanti i top, selvom de ikke har leveret overbevisende resultater i ligaen i denne måned. Getafes formkurve har været meget svingende, hvilket forklarer, hvorfor holdet i øjeblikket ligger nummer 15 i Primera Division.

Det seneste indbyrdes møde endte 3-1 i Getafes favør, da Real Madrid mødte det lille Madrid-hold på udebane. Dette opgør fandt sted i november måned.

En interessant notits er, at Real Madrids erfarne anfører, Raul, aldrig har formået at score mod Getafe. Han har haft syv forsøg, men det er altså endnu ikke lykkedes ham at nette mod dem, derfor har han også et personligt succeskriterium i aften.

Madrilenernes cheftræner Juande Ramos må undvære den karantæneramte midtbanespiller, Lassana Diarra, samt Heinze og Sneijder, som begge er skadet. Getafes mand i trænersædet, Victor Muñoz, har dog ingen bekymringer omkring sin trup, da han har samtlige spillere til rådighed.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casillas

Sergio Ramos – Pepe – Cannavaro – Marcelo

Higuain – Guti – Gago – Robben

Raul – Huntelaar

Getafe CF:

Stojkovic

Cortes – Diaz – Belenguer – Licht

Granero – Casquero – Polanski – Gavilan

Manu – Albin

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Real Madrid er godt kørende i ligaen for tiden, og deres form er helt i top. Holdet ved, at der ikke er råd til at smide dyrebare point væk i den afgørende fase, hvor de kommende modstandere hedder Valencia og FC Barcelona. Getafes nuværende placering og svingende resultater tegner til, at lillebroderen ikke har det, som skal til for at vinde et lokalderby i aften.

Vi tror derfor, at Real Madrid vil køre en 2-0-sejr i hus.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu