Наши партнеры

MenuOptakt: Real Madrid – Atlético Madrid

Spansk fodbold

Sæsonpremieren i den spanske Primera Division, byder på et sandt lokalderby, hvor de to ærkerivaler Real- og Atlético Madrid krydser klinger på Santiago Bernabeu.

Real Madrids nye cheftræner, Bernd Schuster, har ikke fået den start, som han selv og fansene havde håbet. I dag skal han så forsøge at hive en sejr hjem i sæsonens første kamp, som er mod ærkerivalerne Atlético Madrid.

Efter at have vundet det spanske mesterskab fyrede kongeklubben træneren, Fabio Capello. Siden da, har tyske Bernd Schuster, som før var træner i Getafe overtaget trænerposten. Den nye træner har bragt mange nye ansigter til klubben, ikke mindre end otte nye spillere er købt. Heriblandt de to hollandske supertalenter, Royston Drenthe og Wesley Sneijder, og for nyligt de tidligere Premier League-spillere, Gabriel Heinze og Arjen Robben. De to sidstnævnte er dog ikke med i dagens kamp, da cheftræner Schuster har vurderet, at spillerne ikke er i tilstrækkelig form til at spille kampen.

Men Real Madrid er ikke alene om at have været på storindkøb i sommerpausen. Aftenens modstander, Atlético, har også været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor seks nye spillere er kommet til. Fem af spillerne er offensive forstærkninger, og det burde være nok til at dække tabet af den mere prominente, Fernando Torres, der tidligere på sommeren skiftede til Liverpool. Den mest interessante handel klubben har gjort, set i lyset af dagens kamp, er købet af José Antonio Reyes. Han var i sidste sæson udlejet til netop Real Madrid, hvor han med to mål i sæsonens sidste kamp, havde sin andel i, at mesterskabspokalen endte hos hovedstadsklubben.

I de seneste ti indbyrdes opgør de to hold har spillet, er det ikke lykkedes Atlético at vinde, og dermed er statistikerne ikke ligefrem med holdet. Til gengæld kan Javier Aguirre glæde sig over, at han har en skadesfri trup og dermed et luksusproblem, når han skal vælge mellem de to nyindkøb Simão og Reyes på venstrekanten.

Bernd Schuster må til gengæld undvære de nye spillere, Heinze og Robben, og forventes derfor at stille op i en offensiv formation med kun tre forsvarere. En smule overraskende vil nogen måske nok mene, efter at klubben i sidste kamp mod Sevilla lukkede fem mål ind – trods et firemandsforsvar.

De forventede startopstillinger:

Real Madrid: Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, – Diarra, Robinho, Drenthe, Sneijder, Guti – Raúl og Van Nistelrooy.

Atlético Madrid: Leo Franco – Ze Castro, Ibanez, Perea, Antonio Lopez – Maxi Rodriguez, Raul Garcia, Luccin, Simão /Reyes – Agüero, Forlan

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at Real Madrid vil forsøge at holde lidt igen i deres spillestil på grund af de fem indkasserede mål i det seneste opgør. Samtidig kan der godt komme mange tekniske fejl, da det jo er sæsonpremieren, og derved opstå tilfældige chancer i begge ender. Denne kamp er meget vigtig for Bernd Schuster, da det er hans første lokalderby som træner i Real Madrid. Schuster skal vinde, så han kan overbevise kritikere og fans om, at han er den rette mand til jobbet. Derfor tror vi igen, Real Madrid vil spille en kamp med mange chancer, og mon ikke det lykkedes at hive en sejr hjem – det er trods alt på Bernabeu. Vi tror på en 3-2 sejr til Real efter en sindsoprivende kamp med masser af chancer og mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu