Наши партнеры

MenuOptakt: Real Madrid – Atletico Madrid

Spansk fodbold

Denne rundes helt store brag i spansk fodbold finder sted på Santiago Bernabeu, når storebroderen Real Madrid hjemme tager imod lillebroderen Atletico Madrid.

En af de allerstørste opgør i Spanien løber af stablen i aften, når Real Madrid hjemme får besøg af Atletico Madrid. Madrid-derbyet er altid noget helt specielt.

Storbroderen Real Madrid er suverænt spillende i ligaen for tiden, hvor holdet er ubesejret i deres ti seneste kampe, og samtlige af de ti kampe er vel at mærke alle vundet, hvilket har placeret mandskabet på andenpladsen.

Real har vist en skræmmende styrke på det seneste, men holdet kan bestemt ikke vide sig sikker mod Atletico, som ligger på femtepladsen i Primera Division. Atletico vandt deres seneste kamp mod FC Barcelona med 4-3, hvilket var et af de mest underholdende opgør til dato i denne sæson, hvor pulsen konstant var på sit højeste.

Med den seneste Atletico-sejr mod Real Madrids ærkerivalerne fra Barcelona, vil storbroderen uden tvivl komme til opgøret med en vis respekt, da en sejr vil være umådelig vigtig, hvis de fortsat skal kunne puste ærkerivalerne i nakken.

Hvis man vender blikket mod statistikken, så siger denne, at Atletico Madrid ikke har vundet i klubbernes seneste ti indbyrdes kampe, mens Real har vundet syv kampe og de altså har spillet tre uafgjorte. I det seneste opgør i november måned sidste år, der kunne Real række armene over hovedet, da de vandt 2-1.

Hjemmeholdet må i aften se bort fra forsvareren Pepe, mens Wesley Sneijder er ude med karantæne. Robben vil sandsynligvis starte på bænken. Gæsterne kan glæde sig over, at have samtlige spillere til rådighed.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casillas

Salgado – Ramos – Cannavaro – Heinze

Higuain – Gago – Diarra – Guti

Raul – Huntelaar

Atletico Madrid:

Franco

Perea – Ujfalusi – Pablo – Lopez

Maxi – Assuncao – Raul Garcia – Simao

Aguero – Forlan

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det er altid umuligt, at udpege en favorit, når der er tale om et lokalderby. Begge hold har leveret flotte præstationer i deres seneste kampe, og derfor er det nærmest umuligt, at kigge så dybt i krystalkuglen. Real Madrid har vist en flot formkurve, og det mener vi illustrerer godt, hvad Real-mandskabet gør i aften. Vi tror, at værterne hiver en kneben sejr hjem på 2-1, og dermed kan notere deres ellevte sejr i træk i ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu