Наши партнеры

MenuOptakt: RC Lens – F.C. København

UEFA Cup

Så er det i aften, at F.C. København skal i ilden og vise om der virkelig var klasseforskel mod Benfica, eller om det var en fejl, at de ikke havnede i ”Det Forjættede Land”. I aften står de i hvert fald over for deres modstander fra Lens.

I aften på Félix-Bollaert får vi at se, om Solbakkens tropper har kvaliteten til at spille med hvor det er sjovt, og beviser at det ikke forbliver en hurtig forestilling for de danske mestre i dette års UEFA Cup.

Selvom modstanderen hedder RC Lens, og kommer fra den bedste franske liga, betyder det ikke, at F.C. Københavns chance er mindre end hjemmeholdets. Lens er kommet skidt fra start i deres hjemlige liga, mens FCK har fået en flyvende sæsonstart med fem sejre, og kun et nederlag.

FCKs chance for at få et godt udgangspunkt med hjem til Danmark, bliver dødbolde og kontraangreb. Lens spiller i en fantastisk kulisse med et fyldt Félix-Bollaert, og en flok meget fanatiske rød-gule fans.

Det der i aften kommer til at afgøre om FCK skal hjem med et godt resultat, vil være at Brede Hangeland og Michael Gravgaards samarbejde i midterforsvarets kommer til at fungere suverænt, samt at hurtigt kombinationsspil i front.

FCKs Jesper Christiansen og Marcus Allbäck er begge tvivlsomme, mens Atiba Hutchinson ser ud til at kunne spille i aften.

Trupperne:

RC Lens: Le Crom, Runje, Bisevac, Coulibaly, Demont, Hilton, Laurenti, Akalé, Carrière, Keita, Kovacevic, Monterrubio, Sablé, Boukari, Dindane, Khiter, Monnet-Paquet og Pieroni.

F.C. København: Christiansen, Jensen, Nørregaard, Hangeland, Würtz, Ailton, Silberbauer, Nordstrand, Grønkjær, Allbäck, Hutchinson, Gravgaard, Wendt, Bertolt, Kvist, Sionko, Neestrup og Coe.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Lens har naturligvis en hjemmebanefordel, som de kan nyde godt af, men på trods af deres skuffende resultater i starten af denne sæson, tror vi, at FCK kan hive en smal 2-1-sejr hjem, hvis deres spil på dødboldene samt kontraangrebene lykkedes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu