Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – Silkeborg IF

Dansk fodbold

Randers FC tager hjemme på Essex Park imod Silkeborg, som tager til Randers med tanken om at hjemmeholdet i de sidste to runder i SAS Ligaen har formået at stjæle point fra både OB og AaB.

Ove Christensen blev for noget tid siden ansat som ny Randers-træner og det har fået den ønskede effekt. Holdet har i kampene med Christensen ved roret fået tilkæmpet sig to point imod hold, som de på papiret ikke burde have fået point imod. Det drejer sig om 1-1 på udebane mod AaB, hvor de endda var bagud med 1-0 og endnu et 1-1-opgør på hjemmebane i sidste runde imod OB, som også var foran 1-0, men det resultat forhindrede Søren Berg med sin udligning 20 minutter før tid.

Med ansættelsen af Ove Christensen som træner er det polerede fodbold, som John ”Faxe” Jensen gerne ville spille, blevet lagt til side og i stedet satses der på dyder som fight.

”Vi var nødt til at sadle om, fordi vi ikke kunne få spillet til at fungere, og derfor var det nok også det rigtige at få en træner ind, som står for nogle af de ting, vi har manglet omkring organisationen på holdet. Jo, man kan godt sige, at vi med Ove Christensen er ved at vende tilbage til de gamle dyder,” siger Søren Pedersen til Randers Amts Avis.

Silkeborg har gjort det over alt forventning hidtil i SAS Ligaen. Inden søndagens opgør ligger de på sjettepladsen med et point op til AGF, der har spillet en kamp mere. I sidste runde var Silkeborg en tur i Parken, hvor de var mere end uheldige med ikke at få et point med hjem. Kun en forrygende målmandspræstation af Johan Wiland i FCK-målet.

Optimismen blomstrer i Silkeborg efter den flotte sæson og det får Jim Larsen til at tro på, at oprykkerne sagtens kan hente tre point på Essex Park, selvom Randers i de seneste kampe har hentet lige så mange point, som under John ”Faxe”.

”Under Ove Christensen har Randers hentet lige så mange point i to kampe, som de gjorde i de foregående 11. Og de har gjort det mod to så stærke modstandere som OB og AaB. Men på søndag er det en ny kamp med nye forudsætninger, og der mener jeg, at vi går ind til et opgør, som vi godt kan klare,” siger Jim Larsen til klubbens hjemmeside.

Hjemmeholdet mangler til kampen Issah Ahmed, som er den eneste spiller, der er skadet i Randers-truppen. Derudover mangler Kronjyderne José Junior, som afsoner karantæne og så er det vurderet, at Esben Hansen endnu ikke er klar til at være med i truppen, selvom han er blevet sin skade kvit.

Silkeborg må til kampen se bort fra karantæneramte Steven Lustü og Jesper Bech, der får selskab på tribunen af skadede Christian Thyboe-Thomsen. Jim Larsen og Frank Hansen måtte udgå i Silkeborgs pokalkamp, men de er begge med i truppen.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Ellegaard

S. Pedersen – Cruz – Arzumanyan – Jepsen

Lorentzen – Damborg – K. Pedersen – Beckmann

Berg – Nygaard

Silkeborg IF:

Heinze

Flinta – Larsen – Hansen – Pedersen

Degn – Ørnskov – Hansen – Svensson

Lekic – Holst

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Randers går indtil kampen med selvtilliden i orden efter point i de to seneste SAS Liga-kampe, men Silkeborg bør også have en stor tro på sig selv efter deres flotte sæsonstart. Hjemmeholdet har under Ove Christensen også vist en flot moral ved at vende et faretruende nederlag til uafgjort, og når Silkeborg har en skarp Rajko Lekic på toppen, kan det blive et vigtigt middel for Randers. Vores bud på kampen bliver uafgjort 2-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu