Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – OB

Dansk fodbold

Det er top mod bund, når lørdagens opgør i SAS Ligaen sparkes i gang. Efterårets utvivlsomt største skuffelse, Randers FC, tager hjemme på Essex Park imod OB der har vundet de seneste fire Superligakampe.

Randers har haft en ganske horribel sæson indtil nu. Efter de først tolv kampe har holdet fra Kronjylland kun formået at skrabe sølle tre point sammen, og det førte som bekendt til fyringen af træner John ”Faxe” Jensen i starten af oktober.

Umiddelbart kunne det godt se ud til, at fyringen allerede har båret frugt. I hvert fald tog bundholdet i sidste runde til Aalborg, hvor man formåede at hente et point med hjem, hvilket må siges at være en fin bedrift for et hold, der end ikke magtede at vinde over nogen af de to oprykkerhold.

Randers’ Esben Hansen, der tidligere har spillet i OB, ser frem til kampen, som han mener, at jyderne vinder med 1-0.

”Jeg tror det bliver en lige kamp. En kamp, hvor det første mål bliver afgørende, og kan vi få det, så vil det frigive noget energi, så det er selvfølgelig det, vi skal gå efter,” udtaler han til Radio Alfa.

OB er rigtigt godt kørende for tiden. Fire sejre er det blevet til i de sidste fire SAS Liga-kampe, og skal man tro fynboernes brasilianer, Caca, så vil det fortsætte lørdag.

”Randers kæmper lige nu for at komme i gang, mens vi arbejder for at blive i toppen. Det tror jeg er til vores fordel. Vi er et bedre hold end Randers, og jeg tror, vi vinder 1-0,” siger han til klubbens hjemmeside, hvor han i øvrigt tror på sig selv som målscorer.

Randers og OB har mødt hinanden 13 gange i Superligaens historie. Af disse opgør har OB vundet de syv, mens fem er endt i remis og blot en enkelt er endt med Randers-sejr. Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er endt med fynsk sejr.

Til kampen lørdag må Randers undvære den karismatiske angriber, José Junior, der efter rødt kort i kampen mod AaB, må se kampen fra tribunen. Issah Achmed og Esben Hansen er begge i bruttotruppen men begge anses som tvivlsomme. Jonas Damborg er tilbage efter endt karantæne.

OB kan derimod stille med præcis samme trup som mod FC Nordsjælland, mens skadeslisten tæller Emil Ousager og Timmi Johansen.

Forventede startopstillinger:

Randers:

Ellegaard

Pedersen – Arzumanyan – Cruz – Jepsen

Berg – Damborg – Sane – Lorentzen

Beckmann – Nygaard

OB:

Carroll

Ruud – Møller Christensen – Håland – C. Sørensen

Gislason – Djemba-Djemba – Andreasen – Absalonsen

Utaka – Demba-Nyrén

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Randers skal snart til at have point i hus, hvis der skal være håb om SAS Liga-fodbold i byen til næste år. Det var et godt skridt i den rigtige retning, da man hentede point i Aalborg i sidste runde, men med al respekt for nordjyderne, så er de knap så stabile som OB. Og OB er virkelig godt kørende med en sprudlende Utaka i front, og en ganske habil defensiv, der gør, at modstanderen for alt i verden skal score på de få chancer, de får i løbet af kampen.

Vi vurderer dog, at fynboerne er en tand for stærke for ligaens bundhold og rejser hjem med en 2-0-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu