Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – HB Køge

Dansk fodbold

Det er et vaskeægte bundopgør, når Randers FC og HB Køge mødes søndag eftermiddag, og der står meget mere på spil end blot de tre point. Kravet til hjemmeholdet er en sejr, hvis ikke stolen under cheftræneren skal begynde at vakle.

Randers FC har fået en forfærdelig start på sæsonen og ligger efter ni kampe på sidstepladsen med blot et enkelt point. Klubben erkender, at det ser skidt ud, og håber derfor, at hjemmepublikummet vil bakke op om den himmerlandske klub i søndagens kamp mod HB Køge. Der er således gratis adgang til opgøret på Essex Park Randers.

I de ni kampe har Randers FC indkasseret 21 scoringer og selv formået at score sølle seks gange. Men i pokalkampen mod Vejen SF viste Randers-spillerne, at de godt kan finde vej til netmaskerne. Kampen endte således 9-0, og cheftræner John ”Faxe” Jensen gav efterfølgende udtryk for, at sejren kan bruges fremadrettet:

”Det er altid rart at vinde en fodboldkamp, og vi kan brugen sejren til meget. Ikke kun fornemmelsen af at vinde, men også at vi får scoret mange mål. Flere spillere, der måske ikke spiller hele tiden, fik 90 minutter. De fik muligheden for at vise den sult, der skal til, hvis man vil have en plads i startopstillingen.”

Som oprykker har HB Køge haft det svært i SAS Ligaen, men er efterhånden begyndt at se spillemæssig fremgang. Det kulminerede for nogle spillerunder siden, hvor klubben fik sin første sejr med 1-0 hjemme over SønderjyskE. Og selv om det siden blev til et 2-3-nederlag til Esbjerg fB og senest et 1-3-nederlag til OB, er der spillemæssig fremgang at spore.

Assistenttræner Per Frandsen er selvsagt glad for den udvikling, hans klub er inde i, hvilket senest resulterede i en sejr på 2-0 over Tved i pokalturneringen. Per Frandsen er derfor fortrøstningsfuld for de kommende kampe og siger til HB Køges hjemmeside:

”Vi har jo faktisk spillet rigtig godt i de sidste to kampe. Mod OB lykkedes meget, så alt i alt ser jeg lyst på fremtiden. Vi har jo bare det lille problem, som vi også havde mod Tved, at vi simpelthen skal score mere. Det er skønt, at vi spiller bolden flot rundt og er kreative i opspillet, men hvis vi ikke scorer, kan det jo være lige meget.”

Randers FC må undvære David Addy, der er med til U20-VM i Egypten. Desuden skal Allan Olesen, Danni König, Peter Friis Jensen og Michael Byskov spille for holdet i 2. division.

HB Køge har nyerhvervelsen Stefan Hansen med i truppen, der således kan få debut i kampen mod Randers FC.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Nathan Coe

Søren Pedersen – Robert Arzumanyan – Bobbie Friberg da Cruz – Issah Ahmed

Søren Berg – Esben Hansen – Jonas Damborg – Tidiane Sane

José Junior – Marc Nygaard

HB Køge:

Lars Bjerring

Martin Arlofelt – Thomas Sørensen – Morten Nielsen – Nicklas Svendsen

Fabinho – Kenneth Sørensen – Søren Nielsen – Rytis Leliuga

Emmanuel Ake – Henrik Toft

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Ledelsen hos Randers FC har tidligere klart givet udtryk for, at en fyring af cheftræner John ”Faxe” Jensen ikke var et emne. Det må det dog forventes at blive, hvis ikke klubben sikrer sig alle tre point i kampen mod oprykkerne fra HB Køge.

Det kan medføre en anspændt stemning i truppen, der ved, hvor meget, der står på spil, og det skal HB Køge søge at udnytte.

Vi tror, det bliver en tæt og intens kamp, men vi tror også på, at det vil lykkes Randers FC at hente sæsonens første sejr. Vi lander på, at kampen ender 2-1.Kommentér

En kommentar til “Optakt: Randers FC – HB Køge

  1. M selmer siger:

    det ville være så fedt hvis HB Køge gik hend og vandt kampen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu