Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – FC København

Dansk fodbold

Lørdag aften tager Randers imod FC København på Essex Park. Begge hold fik en god indledning på foråret, idet begge hold vandt deres kampe med henholdsvis 2-1 mod AGF og 1-0 mod Brøndby.

John ”Faxe” Jensen fik en god debut for Randers som cheftræner i søndags, da de på NRGi Arena besejrede AGF med 2-1, selvom gæsterne hurtigt kom bagud med 1-0, men en god moral bragte kronjyderne tilbage i opgøret.

Til kampen mod AGF måtte Randers undvære Tobias Grahn, der afsonede en spilledagskarantæne pga. et rødt kort i en træningskamp mod Viborg. Derfor er det tvivlsomt om svenskeren kan holde til at spille alle 90 minutter.

”Det er svært at sige. Det kommer meget an på, hvordan kampen udvikler sig med hensyn til tempo og intensitet. Men jeg er i hvert fald sulten efter at spille og glæder mig utrolig meget til at komme i kamp,” siger han til Randers Amts Avis.

FCK vandt mandag aften ”The New Firm” med 1-0 på Brøndby Stadion. Kampen lignede længe en nulløsning, men så dukkede Ailton Almeida op efter et kiks i Brøndby-defensiven og gjorde det til kampens resultat 1-0. I det hele taget har Ailton været meget målfarlig på det seneste og han håber selv på, han får sit FCK-gennembrud i foråret.

”Lige nu drømmer jeg om at spile hver kamp og blive topscorer i SAS Ligaen. Jeg sæter overliggeren højt. Det her skal være min bedste tid i FCK. Det er mit mål,” udtaler brasilianeren til B.T.

Til aftenens opgør kan hjemmeholdet stille i stærkeste opstilling, idet Tobias Grahn og Mikkel Bechmann er med igen i forhold til AGF-kampen. FCK’s trup er den samme som mod Brøndby, og det betyder at Mikael Antonsen stadig er ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Stuhr-Ellegaard

Pedersen – Ahmed – Friberg da Cruz – Frederiksen

Sane – Møller Pedersen

Berg – Grahn – Fredgaard

Nygaard

FC København:

Christiansen

Pospech – ”Zanka” Jørgensen – Laursen – Wendt

Sionko – Kristensen – Nørregaard – Hutchinson

N’Doye – Ailton

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at kampen vil blive tæt ligesom det første opgør mellem de to klubber. FCK’s spil var ikke prangende mod Brøndby, mens Randers spillede en god kamp mod AGF. Med det i baghovedet tror vi kampens resultat bliver 1-1.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu