Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Hjemme på Essex Park tager Randers imod Esbjerg. Randers er inde i en fantastisk stime af sejre og jagten er gået ind på FC Midtjyllands fjerdeplads.

Fire sejre i træk og en øjeblikkelig femteplads. Randers er inde i en god stime, hvor de scorer mange mål, og spiller god fodbold. Uroen ulmer dog under tæppet, idet assistenttræner Stig Tøfting i ugens løb blev opsagt. Om det har nogen indflydelse på dagens kamp, vil vise sig. Træneren er i hvert fald positiv over for resultaterne på det sidste:

“Vores målsætning før forårssæsonen var at slutte i top seks. Nu ligger vi nummer fem. Den placering vil vi meget gerne holde sæsonen ud. Det vil kræve, at vi fortsætter de gode takter fra de foregående kampe, fordi vi let kan blive overhalet, hvis vi snubler,” siger Randers FC’s træner John ”Faxe” Jensen til RFC’s hjemmeside.

Randers må undvære topscorer og anfører Marc Nygaard til dagens kamp. 13 mål har den tidligere landsholdsspiller scoret for Randers i år, så det må betegnes som en stor svækkelse. Også Carsten Fredgaard er ude med rygproblemer. Til Gengæld er Tobias Grahn og Jan Frederiksen tilbage i truppen igen, efter korte skadepauser.

Esbjerg er også inde i en god periode. Med sejre over AaB og senest Vejle, er vestjyderne ved at tage et afgørende skridt væk fra bunden.

“Det er vigtigt for os at få lukket og slukket for nedrykningsspørgsmålet, og det har vi chancen for at gøre nu. Medierne har allerede frikendt os, men taber vi to kampe i træk, og de andre bundhold vinder, så vil vi fremstå som overmodige, og fokus vil være rettet mod os. Kunsten for os er at vise, at den hopper vi ikke på, og at sejrene ikke er nogen sovepude for os,” siger Ove Pedersen til EfB’s hjemmeside.

Truppen til Randers-kampen er næsten uændret i forhold til kampen mod vejle. Dog har Mikael Rynell afløst en tydeligt skuffet Jesper Bech, som efterhånden ligner en færdig mand i Esbjerg.

Tidligere på sæsonen spillede to hold 1-1 i Randers, og Esbjerg har kun formået at vinde en enkelt gang på udebane denne sæson. Det var i øvrigt i Parken mod FC København.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Ellegaard

Søren Pedersen – Friberg Da Cruz – Achmed– Frederiksen

Kenneth Møller – Sane – Grahn – Beckmann

Berg – Buval

Esbjerg fB:

Winde

Klarstøm – Bjørck – Høgh – Conboy

Mehl – Jørgensen – Vendelbo – Rieks

Lange – Sabanovic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det skal nok blive en chancerig kamp. Især Esbjergs forsvar har været meget gavmilde, og givet mange chancer væk. Vi tror, at selv uden Marc Nygaard, vil Randers skabe chancer nok til en sejr. 3-1 er vores bud.

Skrevet af Steffen HansenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu