Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Hjemmeholdet Randers FC jagter fortsat holdets første sejr i denne sæson. Søndag eftermiddag får de besøg af Esbjerg fB, som indtager en fjerdeplads, med ti point flere end kronjyderne på sidstepladsen.

Randers FC har bestemt ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet på. John “Faxe” Jensens tropper har endnu ikke sejret i denne sæson, og senest tabte man ude 1-0 til OB. Kronjyderne ligger på sidstepladsen med blot et point på kontoen, som man hentede mod FC Nordsjælland i tredje spillerunde, hvor kampen endte 2-2.

Topholdet Esbjerg fB gæsterne søndag eftermiddag Randers’ Essex Park, hvor esbjergenserne kommer til opgøret med fornyet selvtillid, idet man har vundet de seneste to kampe mod henholdsvis Silkeborg IF og senest AaB med 2-0. EfB ligger på fjerdepladsen og de har således ti point mere på kontoen end dagens modstander.

Randers-assistenttræner Henrik ”Store” Larsen mener, at nyerhvervelsen José Junior er den angriber, holdet har sukket efter på det seneste.

“Junior viste i sin første kamp for os, at han konstant er i stand til at beskæftige et forsvar. Det vi mangler er dog fortsat scoringerne, men det er stort set også det eneste, der mangler. Vi har i det store hele været tilfredse med spillet i de tidligere kampe,” forklarer Henrik ”Store” Larsen og uddyber:

“Vi skal ud og forsøge at tilspille os initiativet i kampen. Vi vil gerne lægge pres på EfB. Jeg forventer, at vi møder et hold, der gerne vil stå afventende på banen og prøve på at leve på kontraangreb,” slutter Henrik ”Store” Larsen.

EfB-manager Ove Pedersen glæder sig til det jyske opgør. Begge mandskaber havde begge ambitioner om at ende i den bedste halvdel af SAS Ligaen inden sæsonstarten, men Pedersen mener, at det er en tendens, man ser i næsten hver sæson.

“Det sker næsten hver sæson, at et hold, som ikke regnede med det, havner i bunden. I fjor var det EfB, og i år er det Randers, og det er aldeles ikke nogen behagelig situation,” siger EfB-manager Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

Randers FC er stadig uden Marc Nygaard, mens Allan Olesen har meldt afbud, grundet hold i nakken.

Esbjergs Martin Fribrock er atter ude med den skade, som også plagede ham henover foråret. Holdet er ikke længere plaget af sygdom, som det var tilfældet i sidste runde.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Kevin Stuhr Ellegaard

Søren Pedersen – Bobbie Friberg da Cruz – Isaah Ahmed – David Addy

Jonas Damborg – Tidiane Sane – Kenneth Møller Pedersen

Søren Berg – Jose Junior – Kasper Lorentzen

Esbjerg fB:

Lars Winde

Andreas Klarström – Fredrik Björck – Nicolai Høgh – Kevin Conboy

Peter Nymann – Jesper Jørgensen – Mikkel Vendelbo – Søren Rieks – Jeppe Mehl

Tim Jansen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at kampen bliver meget jævnbyrdig. Vores bud vil være en smal EfB-sejr på 2-1, og dermed må kronjyderne fortsat vente med at glæde sig over sæsonens første sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu