Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – Brøndby IF

Dansk fodbold

Der er lagt op til et interessant opgør, når Randers FC lørdag klokken 17.00 tager imod Brøndby IF. Begge mandskaber er startet fornuftigt efter vinterpausen og vil selvsagt gerne fortsætte de gode takter ved at sikre sig de tre point.

For Randers-træner, John ”Faxe” Jensen, bliver det en særlig kamp, når Brøndby, der har betydet så meget for ham (og omvendt), gæster Essex Park Randers. Til Randers FC´s hjemmeside siger han:

”Det er selvfølgelig noget specielt for mig, når vi skal møde den klub, som jeg er vokset op i. Det vil det altid være, når jeg står over for de ”blå/gule”. Men når kampen går i gang, er det ikke noget, jeg tænker på; så tænker jeg kun på, hvordan vi slår dem.”

Begge hold har i forårets første tre kampe fået fire point ind på kontoen. Randers vandt i første spillerunde 1-2 ude over AGF, men løb i efterfølgende spillerunde ind i et nederlag på 0-3 til FC København på eget græs. I sidste weekend spillede klubben 1-1 ude mod Vejle.

Brøndby startede med at tabe 0-1 hjemme i den vigtige topkamp mod FC København, men hentede siden et point i udekampen mod FC Midtjylland og yderligere tre i sidste weekend ved hjemme at slå AGF 2-0.

Randers-midtbanespilleren Tobias Grahn venter, at kampen mod Brøndby bliver vanskelig, men at det bliver en åben kamp. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Det vil blive en kamp, der er langt anderledes end den mod Vejle. Brøndby prøver hele tiden på at spille fremadrettet fodbold, så det bliver selvfølgelig en svær opgave. Men Brøndbys offensive spillestil gør også, at de i løbet af en kamp giver flere chancer væk end tilfældet er med for eksempel FC København. I morgen (i dag, red.) kunne det være rart, at det for en gangs skyld var os, der kom foran, og dét tror jeg vil ske.”

Brøndby-træner, Kent Nielsen, har respekt for Randers, men mener, at hans mandskab ved at tage udgangspunkt i spillet, der blev vist i kampen mod AGF, har chance for at tage alle tre point. Til Brøndby hjemmeside siger han:

”Randers er et hold med meget erfarne spillere, som i de store kampe viser noget ekstraordinært. Randers har meget fysik med mange spillere, der er dygtige med bolden, specielt de seks forreste. Så det er en svær opgave, men vi har tanket selvtillid, og hvis vi rammer det niveau, som vi havde mod AGF i anden halvleg, så har vi også gode muligheder for at slå Randers.”

Randers må undvære topscorer Marc Nygaard, der blev skadet mod Vejle. Til gengæld ventes Kenneth Møller Pedersen tilbage.

Brøndby ventes at stille med samme hold som i seneste kamp mod AGF.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Kevin Stuhr Ellegaard

Søren Pedersen – Issah Ahmed – Bobbie da Cruz – Jan Frederiksen

Tidiane Sane – Kenneth Møller Pedersen

Søren Berg – Tobias Grahn – Carsten Fredgaard

Bédi Buval

Brøndby IF:

Stephan Andersen

Daniel Wass – Remco van der Schaaf – Max von Schlebrügge – Thomas Rasmussen

Samuel Holmén – Stefan Gislason – Michael Krohn-Dehli – Jan Kristiansen

Morten ”Duncan” Rasmussen – Alexander Farnerud

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det var en dukkert for Brøndby at indlede forårssæsonen med et nederlag til FC København, men klubben ser ud til at være kommet tilbage på sporet. Randers vil selvfølgelig spille sit spil og forsøge at holde modstanderne fra chancer, men på baggrund af Brøndbys stærke offensiv kan det blive vanskeligt. Fremadrettet har Randers desuden mistet en stærk mand i Marc Nygaard, og selv om klubben råder over særdeles kompetente offensive spillere, forventer vi, at Brøndby vil trække det længste strå i dagens opgør. Vi tror, at Brøndby vinder 2-1.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu