Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – Brøndby IF

Dansk fodbold

Hverken hjemmeholdet Randers FC eller gæsterne fra Brøndby IF kan være tilfredse med den måde, som resultaterne har flasket sig i starten af forårssæsonen. Kronjyderne ligger under nedrykningsstregen, mens BIF ligger på ottendepladsen.

Værterne Randers FC får søndag eftermiddag besøg af Brøndby IF. Kronjyderne har fået en forfærdelig start på forårssæsonen. Således har John “Faxe” Jensens mandskab endnu ikke vundet en kamp i deres første fire mulige. Mens de kun har hentet et uafgjort resultat mod FC Nordsjælland, hvorfor de kun har et point på kontoen.

I det seneste opgør mod FC Midtjylland tabte de hele 4-1. Dette fik holdets cheftræner til at efterlyse vindermentalitet blandt sine spillere. Han fortæller, at det ikke nytter noget at glæde sig over sin sidste kamp udelukkende. Man må fokusere på hver enkelt kamp, og ikke tage noget for givet.

“Jeg vil have en stærk vinderkultur, og præsterer du ikke på træningsbanen, gør du det heller ikke om søndagen. Jeg kan ikke leve højt på, at jeg engang ’ramte den i røven’. Og spillerne ikke på, hvad de lavede for bare tre dage siden. Vi må konstatere, at vores trup ikke har været bred nok til det hårde program. Fysisk og mentalt har det været hårdt, fordi det er så sjældent, at vi spiller europæiske kampe. Nu håber jeg, vi får mere overskud i SAS Ligaen,” fortæller “Faxe” til Ekstra Bladet.

På den modsatte trænerbænk finder man en noget mere optimistisk cheftræner, Kent Nielsen. Brøndby har hentet fire point i de første fire kampe, men BIF-cheftræneren mener, at den seneste uge har været god til at få en række brikker ordentligt på plads. Derfor er han også fortrøstningsfuld inden mødet på udebane mod kronjyderne.

”Det har været godt med en uge, hvor vi har fået lidt tid til at justere nogle ting på træningsbanen. Vi har haft nogle spillere væk på landsholdsopgaver, men jeg synes alligevel vi har fået en del ud af den lille kamppause, og jeg er overbevist om, at vi kan løse opgaven i Randers,” forklarer Kent Nielsen til klubbens hjemmeside, og han fortsætter:

”Randers har været igennem et endnu hårdere program end os, da de startede tidligere i Europa Cuppen, og de har nok også haft godt af ugens kamppause. Det kan godt blive en intens kamp, hvor vi vil gøre hvad vi kan for at sikre os en god udgangsposition før de kommende kampe, der ligger meget tæt.”

Hjemmeholdet er uden Mark Nygaard, David Addy samt Ricki Olsen, som alle er ramt af skader. Derudover er Michael Byskov og Peter Friis Jensen også udenfor. Dette betyder, at den nye forstærkning, keeperen Nathan Coe, kan få mulighed for at debutere.

Brøndby IF må se bort fra den langtidsskadede Jon Jönsson, mens landsmanden Mikael Nilsson heller ikke er at finde i den trup, som Kent Nielsen har udtaget. Derimod er der blevet plads til Peter Madsen, som atter er blevet rask samt Mikkel Bischoff, som er skadesfri.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Ellegaard

S. Pedersen – Fenger – Cruz – Jepsen

Lorentzen – K. M. Pedersen – Damborg – Berg

Grahn

Beckmann

Brøndby IF:

Andersen

Wass – Bischoff – Schlebrügge – Rasmussen

Jensen – Gislason – Krohn-Dehli

Holmén

Farnerud – Jallow

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Brøndby IF er på papiret det stærkeste mandskab. Holdet er bedre kørende end Randers FC for tiden, og derfor tror vi, at BIF-holdet henter noget oprejsning, når de senere i dag står overfor kronjyderne.

Vi vurderer, at Brøndby IF formår at holde målet rent, mens de scorer to mål. Dette kræver dog, at deres offensiv kommer ordentligt i omdrejninger og viser skarphed foran målet. Vores bud er derfor en 2-0-sejr til gæsterne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu