Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – AGF

Dansk fodbold

Der er lagt op til en middelmådig mandagskamp, hvor Randers FC tager imod AGF hjemme på Essex Park. Århusianerne skal forsøge at holde sejrsstimen, da man i første runde slog AaB mens randrusianerne skal hive sig op over SAS Ligaens sidsteplads, da man tabte 1-0 til SønderjyskE.

Det bliver muligvis skjult som værende en kedelig og ligegyldig kamp, når Randers og AGF støder sammen i mandagens kamp, men begge parter har værdier at kæmpe for. AGF skal holde selvtilliden oppe med endnu en sejr, mens Randers skal ryste sidste uges nederlag af sig og samtidig arbejde hårdt for rykke opad i SAS Liga-tabellen, da man ligger på tolvtepladsen i den bedste danske fodboldrække.

Randers FC stiller med en trup af fuld styrke, men det forventes at træner John “Faxe” Jensen vil justere på startformationen. Holdets første ellever levererede en miserabel indsats i 1-0-nederlaget mod SønderjyskE.

AGF derimod kommer med en del ændringer i forhold til sidste uges opgør, hvor man slog nordjyske AaB med 1-0. Kim Madsen og Jeremiah White er gledet ud af truppen, hvoraf sidstnævnte spillede samtlige 90 minutter på højrekanten i AaB-opgøret. Kim Madsen har nemlig pådraget sig en muskelskade, mens White er taget tilbage til hjemlandet USA af private årsager. Desuden kan David Devdariani og Anders Kure se frem til sæsondebut.

AGF’s assistenttræner Jesper Sørensen gav opskriften på sejr i aftenens opgør.

“Første step er, at vi kommer med den samme mentalitet, som vi havde i kampen mod AaB. Holdet var meget klar fra start, og selvom spillet ikke fungerede optimalt, ofrede alle spillere sig virkelig for organisationen, hvilket i sidste ende blev belønnet.” Step to er, at vi får vores spil til i højere grad at lykkes, og jeg tror, at især vores løbevillighed kan blive afgørende mod Randers. Vi har mange løbestærke spillere, og hvis vi kan få sat dem i scene, kan det godt gøre ondt på deres defensiv,” siger Jesper Sørensen til AGF’s officielle hjemmeside.

Jesper Sørensen nævner i samme åndedrag at Randers’ stærke offensiv skal svækkes, når kronjydernes spil kører på det højeste niveau.

“Randers har flere spillere med specielle kvaliteter. Der er selvfølgelig Marc Nygaard, som har et højt niveau, men generelt har de i offensiven mange forskellige typer, som vi skal have et godt øje til. Randers spiller godt i perioder – aldrig over 90 minutter. I deres gode perioder skal vi holde stand defensivt, og til gengæld slå til i deres mindre gode perioder,” siger Jesper Sørensen.

Det forventes at Randers FC vil spille i et relativt lavt gear, mens man samtidig satser på et lavt bundniveau der gør spillerne i stand til at kreere målchancer på baggrund af kontraangreb. Grunden til dette skal findes i det opkommende Europa League-opgør mod Hamburger SV, hvor Randers skal forsøge at sikre sig videre avancement i den prestigefyldte turnering.

Forventede startopstillinger:

Randers FC

Kevin Stuhr-Ellegaard

Søren Pedersen – Issah Ahmed – Mads Fenger – David Addy

Tidiane Sane – Kenneth Møller Pedersen – Kasper Lorentzen

Søren Berg – Marc Nygaard – Mikkel Beckmann

AGF:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe – Mark Howard – Dan Thomassen – Michael Lumb

Dioh Williams – Benny Feilhaber – Jerry Lucena – Jakob Poulsen

Nando Rafael – Peter Graulund

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer at AGF vil overfuse Randers, der er alt for fokuseret på Europa Leauge-kampen mod Hamburger SV. AGF vil forsøge at stoppe de hurtige kontraer fra randrusianerne, mens de på samme tid vil holde defensiven solidt lukket sammen. Vi tror på en 2-0-sejr til århusianerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu