Наши партнеры

MenuOptakt: Randers FC – AC Horsens

Dansk fodbold

Klokken 18.00 onsdag aften mødes Randers FC og AC Horsens. Gæsterne kæmper hårdt for at undgå nedrykning, mens Randers FC kæmper for at forblive i midten af tabellen, hvor de ligger i sikkerhed.

Onsdagens møde mellem Randers FC og AC Horsens tegner til at blive ganske jævnbyrdigt. I de otte kampe de to har mødt hinanden, har Horsens vundet tre kampe, tre kampe er endt med uafgjort, mens Randers har vundet to gange. I AC Horsens favør lyder målscoreren på 8-7, og ingen af mandskaberne har i de indbyrdes opgør formået, at vinde med mere end et enkelt mål.

Randers FC’s form har været god i de seneste to opgør, hvor man har vundet og derfor kan glæde sig over en plads i midten af rækken langt væk fra nedrykningsstregen, men ligeledes har man et godt stykke op til medaljestriden.

“Jeg synes, at Horsens har været et af de rigtigt gode hold i dette forår. De har været svære at spille imod og har leveret en god indsats i alle kampe. Specielt i kampen mod Brøndby IF spillede de rigtigt godt, og kunne sagtens have vundet med flere mål”, forklarer cheftræner John ”Faxe” Jensen til klubbens hjemmeside og fortæller videre, hvad holdet skal fokusere på i kampen.

“Det bliver en meget lige kamp. Vi skal kende vores besøgstid, men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal producere chancer, men når vi får mulighederne skal vi sørge for at score.”

AC Horsens er ligeledes ubesejrede i deres seneste to kampe, hvor de har vundet en kamp og spillet en uafgjort. Med deres tiendeplads og blot to point ned til nedrykningsstregen er det nødvendigt for dem at sejre, så de kan undgå unødigt pres i slutfasen af sæsonen.

AC Horsens’ cheftræner Henrik Jensen vurderer kampen således:

”Jeg forventer, at det bliver en meget lige kamp. Men vi går efter tre point og jeg håber på, at vi bliver spilstyrende igen. Vi skal have styr på deres offensiv og hvis vi kan neutralisere spillere som Marc Nygaard, Søren Berg og Mikkel Beckmann, så kan vi lave et godt resultat,” siger han til klubbens hjemmeside og uddyber:

”Deres forsvar har præsteret bedre på det sidste, men ellers har det givet mange chancer væk i flere kampe og vi skal spille med stor bevægelighed og forsøge at få vores hurtige angribere til at true i dybden. Gilberto Macena har heldigvis fået hul på bylden igen og Rawez Lawan gør det godt på den offensive midtbane.”

AC Horsens må se bort fra Allan Søgaard, Besart Berisha, Nabil Aslam samt Thomas Kortegaard, som alle er ude med skader. Kronjyderne må undvære Bedi Buval og Robert Arzumanyan. Førstnævnte har karantæne, mens Arzumanyan døjer med en hofteskade.

Bekræftede startopstillinger:

Randers FC:

Ellegaard

S. Pedersen – Ahmed – Cruz – Frederiksen

Berg – K. M. Pedersen – Sane – Beckmann

Grahn

Nygaard

AC Horsens:

Jochumsen

Nøhr – Petersen – Augustsson – Eckersley

Friis – Lodberg – Spelmann

Lawan – Berisha – Macena

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer, at holdene fortsætter med deres jævnbyrdige resultater. Vi tror derfor, at kampen ender med et 2-2-resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu