Наши партнеры

MenuOptakt: PSV- Fiorentina

UEFA Cup

Det første møde mellem de to hold endte 1-1, Fiorentina er nødt

til at score minimum et mål, så det skal nok blive en seværdig kamp.

Til dagens kamp mod Fiorentina mangler PSV profilen, Jefferson Farfan der er i karantæne efter et gult kort i sidste kamp mod Fiorentina.

PSV vil formentlig spille lidt tilbageholdene og spille på resultatet.

”Jeg forudser de (Fiorentina, red.) vil tage mange med frem. Vi vil måske lave nogle taktiske ændringer i forhold til hvad vi gør normalt. Vi vil spille som et hold. Vi vil avancere til næste runde,” siger Sef Vergoossen til PSVs officele hjemmeside.

Til kampen i aften må det forventes at Fiorentina vil spille atypisk italiensk, altså angrebsfodbold. Fiorentina skal op og score minimum en gang.

Adrian Mutu må forventes at blive en af nøglespillerne for Fiorentina, det var netop Mutu der scorede i 1-1 kampen på Artemio Franchi.

Udover videre deltagelse kæmper Fiorentina også for nationens ære, da de er det eneste tilbageværende italienske hold i europæisk sammenhæng. Derfor er der et ekstra pres på Fiorentina.

Forventede startopstillinger:

PSV: Gomes – Kromkamp, Marcellis, Salcido, Rajkovic – Mendez, Simons, Bakkal, Culina, Dzsudzsak – Koevermans

Fiorentina: Frey – Ujfalusi, Gmaberini, Krøldrup, Gobbi – Santana, Kuzmanovic, Donadel, Montolivo, Mutu – Pazzini

TotalBold.dk’s bud på kampen: Det bliver en spænende kamp, som meget vel kan ende i straffesparkskonkurrence. Vi tror den ordinære kamp ender 1-1 og dermed skal holdene ud i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, hvad udfaldet bliver der er ikke til at spå om.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu