Наши партнеры

MenuOptakt: PSV Eindhoven – Marseille

Champions League

Tilfælles har PSV Eindhoven og Marseille, at de begge har tabt deres to første kampe i Champions League. Onsdag aften tørner de sammen, i en kamp, hvor begge hold vil prøve at kæmpe sig væk fra sidstepladsen i gruppe D.

PSV Eindhoven har endnu ikke tabt hjemme i ligaen, men formen på det sidste har alligevel været en smule skuffende. Marseille derimod drøner derudaf i ligaen, hvor man i øjeblikket indtager en position som nummer to.

Begge hold har endnu ikke erfaret at hente point i denne sæson af Champions League, men i aften vil der for begge mandskaber være en kærkommen mulighed for dette. PSV og Marseille vil menes, begge at være større kandidater til tredjepladsen, end en plads givende videre avancement, og aftenens kamp er altså første chance for at komme et skridt foran.

PSV vil i kampen være foruden startvalgene Reimond Manco, Mike Zonneveld og Jan Kromkamp, men Marseille vil være noget nær stærkeste opstilling. Mens PSV tabte i ligaen i weekenden, har Marseille vundet i den franske ligas sidste to runder.

Forventede startopstillinger:

PSV Eindhoven:

Isaksson

Maza – Marcellis – Salcido – Pieters

Simons – Wuytens

Afellay – Amrabat – Dzsuzsak

Lazovic

Marseille:

Mandanda

Taiwo – Hilton – Zubar – Bonnart

Ziani – Cheyrou – Cana – Ben Arfa

Niang – Kone

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Kampen kan gå til begge sider, men her på siden tipper vi en Marseille-sejr på 2-1, da franskmændene på det seneste har været skarpere end PSV.

Skrevet af Christian Hallas.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu